ÇAPRAZLONCA BİRİNCİ SATRANÇ ŞAMPİYONASI (ÖDÜLLÜ)

Turnuva ne kadar sık yapılır bilmiyorum ama bir sonrakine katılırım. Şimdilik oynayanları analiz edip hazırlanmak en iyisi 🤓

Üç pazar üst üste yapılacak. Üç turnuvanın ilk ikisi finalde karşılaşacak Eylül sonunda. Katılım çok olursa devamı da gelir ama çok olmaz sanırım.

Üç pazar üst üste yapılacak. Üç turnuvanın ilk ikisi finalde karşılaşacak Eylül sonunda. Katılım çok olursa devamı da gelir ama çok olmaz sanırım.
Evet, onu biliyorum da tek boş günüm pazar günü. Onda da ev arıyorum. Onu bulduktan sonra döşemesi falan bu ay iptal oluyor. Artık katılımın çok olmasını ummaktan başka çarem yok. Veya en kötü bu konu altında arada turnuva konsepti olmadan döneriz :unsure:

• Like
Tepkiler: keepr
Evet, onu biliyorum da tek boş günüm pazar günü. Onda da ev arıyorum. Onu bulduktan sonra döşemesi falan bu ay iptal oluyor. Artık katılımın çok olmasını ummaktan başka çarem yok. Veya en kötü bu konu altında arada turnuva konsepti olmadan döneriz :unsure:
@twei ağabeyin açtığı satranç konusu var oradan da birileri ile anlaşıp maç atabilirsiniz. Bu konu geçici twei ağabeyin konu kalıcı :D

Turnuva saati 20.30'a çekildi. İlk mesajın üst edit kısmında turnuvaya nasıl girebileceğiniz yazıyor. @Kuroro akşam üstü sitedeki herkese bildirim çakabilir misin turnuva için.

• Like
Tepkiler: Kuroro
Degerli arkadaşlar son bir saat... Yetişebilirsem ben de katılacağım bakalım...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü