Yubashiri Vinsmoke ★★ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 149 Tepkime puanı 255 Puanları 63 Konum Madagascar Perşembe saat 23:42'de #11 soytarı' Alıntı: Yalnız o keşif cikolata aseren bir bacimiz tarafindan bulunmustur. Welcome to vicdan azabi!! Genişletmek için tıkla ... Gram vicdan azabı çekmedim. Ki alakası yok. Tepkiler: soytarı
soytarı' Alıntı: Yalnız o keşif cikolata aseren bir bacimiz tarafindan bulunmustur. Welcome to vicdan azabi!! Genişletmek için tıkla ... Gram vicdan azabı çekmedim. Ki alakası yok.
Bavs ★ Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 54 Tepkime puanı 143 Puanları 33 Perşembe saat 23:43'de #12 bir daha dünyaya gitmek isterdim, bu sayılmaz diye.
N'eonz ★★ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 120 Tepkime puanı 156 Puanları 43 Yaş 24 Konum Castlevania Dün 00:06 da #13 Benden önce gelen herkesin atılmasını istesem hala orada kalmaya hakkım olur mu?
Yubashiri Vinsmoke ★★ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 149 Tepkime puanı 255 Puanları 63 Konum Madagascar Dün 00:07 da #14 N'eonz' Alıntı: Benden önce gelen herkesin atılmasını istesem hala orada kalmaya hakkım olur mu? Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın? Kerizler senden önce davransaydı onların hatası. Tepkiler: N'eonz
N'eonz' Alıntı: Benden önce gelen herkesin atılmasını istesem hala orada kalmaya hakkım olur mu? Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın? Kerizler senden önce davransaydı onların hatası.