Nvidia 5090 lı pc. Pingim 1 olacak sekilde internet ve her öğün fileto et.
Bende bazen 1 ping oluyor çeyrek cennette sayılırım Öyleyse
Nvidia 5090 lı pc. Pingim 1 olacak sekilde internet ve her öğün fileto et.
Neden 5090? Sonsuz güce sahip pc iste. 5090 da seni durduran ne?Nvidia 5090 lı pc. Pingim 1 olacak sekilde internet ve her öğün fileto et.
Adam vr falan da istemiyor abi. Herifin tek hayali siliden lolcu selen bulmak herhalde. O da 5090li pc'ye sahibim kizim demek icincennete LAN mı çekmişler 1 ms ne başgan dsşlfgjkdf bi de herkes ölmüş online kimi bulcan, cennette ekip topla bari
Cennet usta burası hahahshaha. Ne istersek oluyormuş bari burada hayallerimizi yaşayalım.cennete LAN mı çekmişler 1 ms ne başgan dsşlfgjkdf bi de herkes ölmüş online kimi bulcan, cennette ekip topla bari
Nvidia yenisini cikardikca mesaji duzenliyeceğim.Neden 5090? Sonsuz güce sahip pc iste. 5090 da seni durduran ne?
Usta biz csciyiz. Lol falan bizi bozar. Belki tftAdam vr falan da istemiyor abi. Herifin tek hayali siliden lolcu selen bulmak herhalde. O da 5090li pc'ye sahibim kizim demek icin
Arafta ping bu kadar iyiyse oraya yerleselimBende bazen 1 ping oluyor çeyrek cennette sayılırım Öyleyse
tft diye yaziyi eklemeseydin lanet olsun adamim evdeki kartlari sana kurban olsun diyecektim asjdklasdjaklsUsta biz csciyiz. Lol falan bizi bozar. Belki tft
yani cennette başka bi kontent varsa ona da bakabiliriz bilmiyorum ne var ne yok. ben game review gibi bi bakmak istemiştim. boyutu önemli değilDört boyutlu bir varlık olmak istiyorsun kısaca?