Çizgi Roman Sohbet, Haber ve Tartışma

Absolute Batman piyasayı inim inim inletiyor diyorlar doğru mudur? Peynir ekmek gibi satıyormuş. İnsanlar orta sınıf Batman sen çok yaşa diyormuş. Fakat nereden bulabileceğiz bilmiyorum.

Absolute Batman piyasayı inim inim inletiyor diyorlar doğru mudur? Peynir ekmek gibi satıyormuş. İnsanlar orta sınıf Batman sen çok yaşa diyormuş. Fakat nereden bulabileceğiz bilmiyorum.
Online okumak sorun değilse link atayım.

Absolute evreni baya tuttu.En iyisinin Wonder Woman olduğunu söylüyorlar ama WW takip eden biri değilim.
İyi bir başlangıç noktası olabilir gibi... :unsure:

Online okumak sorun değilse link atayım.

Absolute evreni baya tuttu.En iyisinin Wonder Woman olduğunu söylüyorlar ama WW takip eden biri değilim.
İyi bir başlangıç noktası olabilir gibi... :unsure:

Çok mutlu olurum valla bu garibi sevindirmiş olursun. Her formatta okurum ben her formatta.

İsterlerse diriltip mezarından Dostoevsky'i getirseler ve o yazsa WW'yi, yine de okumam. İlgimi gram çekmiyor. :p

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Invictus Vol. 3
Bane şimdilik gözükenler arası en sevdiğim.
Absolute-Batman-9-f.jpg

• Love
Tepkiler: Invictus Vol. 3

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü