Çizgi Roman Sohbet, Haber ve Tartışma

Jim Shooter fırsatım oldukça bahsetmekten keyif aldığım Amerikan çizgi romancılığının en etkili figürlerinden biriydi. Marvel'a zirve dönemini yaşatmıştı. O dönem beraber çalıştığı çizgi roman yaratıcıları arasında tartışmalı anılan birisi olsa da okur gözünden bakınca bu endüstriye en büyük dokunuşu olan birkaç kişiden biri kesinlikle. Kanserle mücadele ettiğinden haberim yoktu, duyunca gerçekten üzüldüm.

Jack Kirby'den Ninja Kaplumbağa çizimi. Seriye ilham kaynağı olan isimlerdendi @Invictus Vol. 3
iar0rthfih3b1.jpg

Jack Kirby'den Ninja Kaplumbağa çizimi. Seriye ilham kaynağı olan isimlerdendi @Invictus Vol. 3
iar0rthfih3b1.jpg
Asıl Frank Miller'ın Daredevil dönemine parodi olarak başlıyor Ninja Kaplumbağalar. Örneğin Daredevil'da ninja örgütü The Hand var, Ninja Kaplumbağalar'da ise The Foot var.

Asıl Frank Miller'ın Daredevil dönemine parodi olarak başlıyor Ninja Kaplumbağalar. Örneğin Daredevil'da ninja örgütü The Hand var, Ninja Kaplumbağalar'da ise The Foot var.
Biliyorum. Hatta Frank Miller bir ara ''Sanırım bu çocuklara dava açmalıyım.'' diye şaka yapıyordu.

Keşke bir ara Daredevil ile crossover yapsalar.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü