Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Çizim Paylaşımları

@Ölüm Cerrahı orantı sorunu olsa da başladığım işi tamamlamak istedim. Sonraki çizimlerinde dediğin gibi ara vererek daha orantılı biz çizim deneyecem.

awyesps2.jpg

@Sodex @Kuroro @KazumaKiryu0 Temu'dan aldığım Zero :gamyon:

İyi yaptın ya, çizmeyi bırakma yeter ki yeteneklisin. :çaktın: Ellerine sağlık tekrardan... Megamı benim konuma taşısınlar.

Mapushane kuşları toplanın, Id kaçağının bir mesajı var @Millennium Wizard @twei @Invictus Vol. 3 @Daredewill

bnugeemc.png

Normalde anket açarak soracaktım ama olmadı. Sorumuz şu; MW, kim için " Uragirimono " yazdırdı

* Sodex diyenler ateş
* İnvic diyenler kalp
* Roshi diyenler imza
* Ölüm Cerrahı diyenler likelasın
Harika olmuş çok teşekkür ederim. 🥰 Kek soru bu ya seyirciye sorma ve joker hakkını bile kullanmaya gerek yok. :D O kadar basit bakayım kim ne cevap vermiş. xD
invik elbette hem ihanet konseptine de uyuyor
Bu adam alim değilse de ariftir kavunun karpuzun bile iyisini anlıyor. :)

Harika olmuş çok teşekkür ederim. 🥰 Kek soru bu ya seyirciye sorma ve joker hakkını bile kullanmaya gerek yok. :D O kadar basit bakayım kim ne cevap vermiş. xD

Rica ederim. Ben demiştim sana basit olur diye, sırf bunun için hedefi kendime çekmeye çalıştım gelmiş kek soru bu diyor ya... hemen ele veriyorsun hemen

7e851ae11f287ba1fd2299d2c616bfc1.gif

Rica ederim. Ben demiştim sana basit olur diye, sırf bunun için hedefi kendime çekmeye çalıştım gelmiş kek soru bu diyor ya... hemen ele veriyorsun hemen

7e851ae11f287ba1fd2299d2c616bfc1.gif
Ele verme olayı hiç aklıma gelmedi ya sorry 😅 Sana birşey diyen olursa beni göster sorumluluk bende.Zaten herkesin seçimi farklı olmuş bana bilenen çok kendi üstüne alınanlar olmuş. xD

Geri