Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Oyun Counter Strike

Tiksav Lee

👑
Zero
Zero
22 Mart 2023de bu yaz içinde geleceği duyrulan Counter Strike 2 sonunda Beta'dan çıktı ve tüm kullanıcılara açık hale geldi. CS:GO serverleri kapatılarak da bir devrin sonuna gelmiş olduk. Oyuncular ve Profesyonel oyuncular 2ye bölünmüş durumda bir kısım henüz CS2 betadan çıkmaya hazır değilken CS:GO'nun tamamen kapatılmış olmasına kızıyor bir kısım oyunun iyi durumda olduğunu savunuyor.

CS:GO'da Cs 1.6nın koltuğunu hemen elinden alamamıştı. Hataların üzerinde durulursa zamanla gelecek irili ufaklı güncellemelerle hataların kapatılabileceğini düşünüyorum.

Şuanda CS2, CS:GO'dan daha dar bir map havuzuna ayrıca daha az çeşitlilik sunan oyun modlarına sahip. (Retake, Uçan gözcü vs gibi oyun modları şuan için oyunda bulunmuyor.)

Fragman:

Bu konu içinde en son oyunu Counter Strike 2'yi, GO, 1.6 gibi daha eski sürümlerini, oyun hakkındaki gelişmeleri ve esporunu konuşabilirsiniz

Cs 1.6 server açmayı düşünüyorum, gelen olur mu ?

Esporunu takip eden var mı?5 Türk oyuncudan oluşan Aurora ekibi dün ilk defa turnuva kazandı.Açıkcası çok büyük bir olay değil çünkü turnuva Tier1 turnuva değildi ve bizimkiler zaten favori(lerden)ydi.24 Kasım da en önemli turnuva olan Major başlayacak.

Esporunu takip eden var mı?5 Türk oyuncudan oluşan Aurora ekibi dün ilk defa turnuva kazandı.Açıkcası çok büyük bir olay değil çünkü turnuva Tier1 turnuva değildi ve bizimkiler zaten favori(lerden)ydi.24 Kasım da en önemli turnuva olan Major başlayacak.
Yoo gayet büyük olay. 200 bin dolar aldılar. Valve tarafından S tier. Hltv tarafından A tier değerlendirilip profilde + mvp verilen bir turnuva oldu.

Evet en büyük kupa değildi ama Liquid, Astralis, Heroic ve Legacy gibi sağlam tier 1.5 takımlar vardı. Legacy bu formuyla devam ederse Majorde de iş yapar. XANTARES'in ilk hltvde görünen LAN kupası oldu

Yoo gayet büyük olay. 200 bin dolar aldılar. Valve tarafından S tier. Hltv tarafından A tier değerlendirilip profilde + mvp verilen bir turnuva oldu.

Evet en büyük kupa değildi ama Liquid, Astralis, Heroic ve Legacy gibi sağlam tier 1.5 takımlar vardı. Legacy bu formuyla devam ederse Majorde de iş yapar. XANTARES'in ilk hltvde görünen LAN kupası oldu
Bizimkiler favori olduğu için büyük olay değil dedim ya yoksa turnuva gayet iyi.Valve'in ne gördüğü çok umrumda değil ya şu turnuvaya asla Tier1 demem yani,Tier1.5 civarında tabi bu da büyük başarı ama zaten bizimkiler büyük takım olduklarını çoktan kanıtladılar 1 senedir top10'dalar yani.Xantares'in sonunda böyle bir turnuva kazanması beni de sevindirdi yıllardır makina gibi oynuyor adam.Ama dediğim gibi Spirit-Vit-NaVi-Mouz-Faze-Mongolz-Falcons bunların olduğu bir büyük turnuva kazanmak çok daha farklı .Bu kazanılan turnuva takıma iyi moral olur.Major'ın gelmesini bekliyorum bakalım.

Ne maç oluyor be..

Yarın Major başlıyor.Yılın ilk yarısında Vit silip süpürdüğü için Major kazanacakları da belliydi o yüzden bu Major'un daha iyi olacağını düşünüyorum.

Aurora 1-3 ile Stage 2 de elendi.

Geri