Crocodile'nın Sırları: Çöl Kralının Gerçekleri (!)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Croc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmişte köle olmanın nesini saklayacak yahu? Sanki köle olmak ahlaksız ya da şerefsizlik? Adam özgürlüğü kazanmış belli ki daha ne yapsın? Ha diyorsan başka bi çeşit köle :sneaky: haklı olabilirsin. Iva sonuçta tartıştığı kişi.
05c86abceaff554783732057d15b5f9c.jpg

2. Crocodile Lufi'nin annesi mi (yazmassam olmazdı, inanmıyorum böyle olmasını ama istiyorum :ROFLMAO: Ne yazıkki son gelen bilgiler bu teoriyi iyice zora soktu:rolleyes:)
tasarım olarak da olsa ortaya çıkan iki kız kardeş var. biri luffynin diğeri crocodile'ın anasını olsun bu işi kapatalım.

zaten luffy ve crocodile arasındaki benzerlik inanılmaz.

image.png

Son düzenleme:
efc7e457cc114f627853f116a54fa4309645542e.png

Bugünün değinilecek teorisi Crocodile'in Yüzükleri

Şayet yüzük kardeşliğine kaptırmadıysa o yüzüğü kendisi inatla yüzük parmağına yüzük takmamaktadır. Animede ilk başlarda hata yapılmış sonradan düzeltilmiş. (sonuçta Oda'nın kapakta adamın kancasını bile yanlış çizmişliği var, yoğun çalışma sorunsalı)

ne yani illa full parmaklara takıştırsın mı diyenlere örneklerimiz gelsin.

Dfk8TsJUYAEoNtF.jpg:large

images

Bu bir tarz ve biri inatla yüzük parmağını boşta bırakıyorsa bize de o kısmı saçma teorilerle doldurmak düşer 🥸

Peki neden yüzük parmağı?
evrensel olaraktan (istisnalar kaideyi bozmaz) yüzük parmağına takılan yüzük romantik ilişkiyi temsil eder. Sağ sol olayına girmeyelim bu adamın ne yazık ki bir eli yok.

3840x2160.jpg

Takmama sebebi olarak teoriler;

1) Sevdiği kişi (kadın diyorlar ama benim tutum ortada bu kısmı es geçecem ahshs) onu reddetmiş ya da kötü bir şekilde ayrılmışlar. Crocodile da bir daha asla birine güvenmeyeceğini temsilen ya da kendine bir hatırlatma olarak o parmağa yüzük takmıyor.
Olabilitesi var, ama bu kadar kibir abidesinin kendinden başka birini seveceğini düşünmek de zor. Ya da onu hayat bu hale getirdi...

sanji-smoking-in-the-rain-in-one-piece.jpg

2) Sevdiğini ya da ailesini koruyor. Hala hayattalar, ve gizlemek için alyansını saklıyor... Yani İvankov'un bildiği ve Crocodile'i sinir eden sır bu da olabilir. Ama İva o kadar şereften yoksun biri mi adamı ailesiyle tehdit etsin:rolleyes:

Niye parmağı boş tutsun.. başka afilli bir yüzük takadabilirdi kim fark ederdi ki...

Sizce sebebi ne olabilir bu teorilerin olasılığı nedir?

Ya bence yok öyle bir şey. Erkeğe dönüşünce affedersiniz ama ne oluyor yani? Zaten Logia meyve yemiş erkek olmasının ekstra ne katkısı olacak? Kadın olmak zayıflık da değil One Piece evreninde Wanoluların garip kültürlerini saymazsak. Hayır kadınlar da gayet güçleniyor. Zoro’nun çocukluk arkadaşına mobbing uygulamasalar, Smoker’ın yanında gezen yancı kız kadar güçlü olurdu. Hiç yoktan iyidir. Zavallı kız Wano kökenli bir aileye doğmamış olsaydı, East Blue’da gayet ekmeğini kazanırdı.

One Piece evreninde erkek kadın arasında çok az fark var. Linlin kadın sayılır mı? Emin değilim. Sonuçta ırkı farklı. Fakat Crocodile kraliçe değildir.

Hancock’un erkek olmaya ihtiyacı var mı? Yok. Ha derseniz Crocodile zayıf bir kadın. Eee ne fark eder erkeğe dönüşünce de zayıf bir erkek olması lazım. Bilemedim. Ivankov bence başka sırlarını biliyor.
Big Mom gösterilen yonkolardan en ucubesi. King bile geldi şelaleden tekledi geçti. Queen rezil etti. Franky, Chopper saymıyorum. Fiziken anomali bir tip olmasına rağmen en berbat yonko.

Smoothie ise BM, WB ve Kaido tayfalarindan en zayıf komutan. Herif Peros'u işledi Smoothie'yi işlemedi.

Kadın amiral adayı var, Akainu tutmuş hapisten amiral draft etmiş. Senden olmaz diye.

Hancock'un kendi söylemi ile gücü güzelliği. Güzel olduğu için rakipleri zayıf kalıyor. Ekstra güçlü olduğu için değil.

Yamato da ben erkeğim diyor. One Piece'de kendi kategorilerinden en zayıfları hep kadınlar. Koshiro'nun söylemi doğru o yüzden. Crocodile bu yüzden erkek olmuşsa doğru mantık kurmuş.

Big Mom gösterilen yonkolardan en ucubesi.

Ucube olması güçsüz yapmıyor. Ucube sadece.

Kadın amiral adayı var, Akainu tutmuş hapisten amiral draft etmiş. Senden olmaz diye.
Erkek amiral adayını da yapmıyor.

Yamato kendini daha güçlü göstermek için değil, aptal olduğu için erkek olduğunu iddia ediyor. Ayrıca kendini Oden yerine koyduğu için erkekim triplerinde.

Smoothie ise BM, WB ve Kaido tayfalarindan en zayıf komutan. Herif Peros'u işledi Smoothie'yi işlemedi.

İşlenmeyen karakterin zayıf olduğuna ne kadar eminsin?

• Alev
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü