Tanıtım Digimon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sodex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ben hiç melek kanatlı, sarışı, cicikleri olan Pokemon hatırlamıyorum. Varsa da benim ilgi alanıma girmiyor. Sen seviyorsan saygı duyarım dostum.
Edgy tasarım için demiştim la. Chatgpt'ye pokemon üret demişler ve pokemonları o tasarlamış gibi apır sapır tipler hep.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Edgy tasarım için demiştim la. Chatgpt'ye pokemon üret demişler ve pokemonları o tasarlamış gibi apır sapır tipler hep.

Hadi ya aksine millet edgy olmadığı için sövüyor artık. Elektirikli fırın Pokemonu var ne edgysinden bahsediyorsun. Utanmasalar mutfak robotu koyacaklar. Keşke Edgy olsa.

• Like
Hadi ya aksine millet edgy olmadığı için sövüyor artık. Elektirikli fırın Pokemonu var ne edgysinden bahsediyorsun. Utanmasalar mutfak robotu koyacaklar. Keşke Edgy olsa.
Mesele ev aletleriyse çaydanlığa benzeyen digimon var kardeşim. @Blue Sky atmış bak yukarıda.
AAI3SKB.png

Pokemon'daki macera ve yolculuk hissinin çeyreği bile yoktu. İki üç Edgy tasarım, bir iki seksi melek kanatlı cicikli Digimon için Pokemon'la kıyaslaman sadece çok ayıptır. Digimon adamlar için, Pokemon harbi harbi adamlar içindir.
Digimonda daha çok macera hissi var bence. Ash hep ormandaydı lan. Cicikli digimon kediden geliyordu daha güzel bir anlatım olabilir mi? dkdkdkdkd pokemonda civata daha büyük civata oluyordu. Ayrıca digimonun metal ağırlıklı ostleri çok iyiydi.

• Alev

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü