Kenshiro
Mod
Eveh. Ohndhan uyahlamahmış.Aynı isimli bir kitap da vardı sanki
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Eveh. Ohndhan uyahlamahmış.Aynı isimli bir kitap da vardı sanki
Dumbledore oğlancı değil mi? Niye o kadar kabız olmuş di mi? Daha flamboyant olması lazım.dumbledore un bakışları çok kabız çok boş duruyor ya
Fena kitap değildir,siberpunk türünün ilk örneklerinden.Aynı isimli bir kitap da vardı sanki
dumbledore un bakışları çok kabız çok boş duruyor ya
evet kesinlikle mifak gibi olmalıydıDumbledore oğlancı değil mi? Niye o kadar kabız olmuş di mi? Daha flamboyant olması lazım.
zaten iyi bir oyuncu fakat yüz hatları biraz muallak. bak og dumbledore hiçbi mimik yapmadan anlamlı bakışlar saçabiliyor ama fragmandaki çok mehhh hani fazla endişeli, çok tiyatral![]()
şu bilgelikten eser yok. en çok sırıtanlar dumbledore ve snape. john litgow aslında iyi bir oyuncu belki tek sahneden önyargı yapıyoruzdur diziyi izleyince iyi bir dumbledore görme ihtimalimiz var yine. ama snape... yok arkadaş, alan rickman gibi efsane bir kıstasın varken böyle riskli bir seçim yapamazsın sen ya. siyahiliğinden bağımsız fragmandaki sahnesinde kasıntı duruyor, hiç geçmedi.
o zaman neuromancer ile devam edebilirsin sonuçta sonraki çağı anlatacak. apple tvde yayınlanacak
sana önermemişim la sana önerdim sandım. invike önermişiz ama dişi olmadığımız için dikkate almazAynı isimli bir kitap da vardı sanki
yahu 2027 yılında çıkacaksana önermemişim la sana önerdim sandım. invike önermişiz ama dişi olmadığımız için dikkate almaz
hep bahaneleryahu 2027 yılında çıkacak
çıkmayan şeyi nasıl izleyebilirim
kendini kraliçem ile kıyaslama ama bakabilirim kitabahep bahaneler