KazumaKiryu0
★★★★
kitabi bende okumadim da merk ediyom cidden. belki ressuractiondan sonra okurumHepsini bitirdim. Sadece kitabını okumadım.
kitabi bende okumadim da merk ediyom cidden. belki ressuractiondan sonra okurumHepsini bitirdim. Sadece kitabını okumadım.
6 daha bende yok , olunca tekrar cevap yazarım4. bolum finali guzeldi. 6 daki ters kose de iyidi bence
tabiki beklyiom ben sen dersin6 daha bende yok , olunca tekrar cevap yazarım![]()
İzledim, bence hala şimdiye kadarki en iyi bölüm 5 , sonu çok havalıydı ve dexter zekası ile etkiledi beni ama 6. Bölümde iyidi , öldürdüğü adam tam seri katil tipli bir adamdı zaten havalı bi karşılaşma oldu ama dexter babanın 2 saniyesini aldı yakalamak , bambaşka bir seviye dexter yatabiki beklyiom ben sen dersin
İzledim, bence hala şimdiye kadarki en iyi bölüm 5 , sonu çok havalıydı ve dexter zekası ile etkiledi beni ama 6. Bölümde iyidi , öldürdüğü adam tam seri katil tipli bir adamdı zaten havalı bi karşılaşma oldu ama dexter babanın 2 saniyesini aldı yakalamak , bambaşka bir seviye dexter ya, bide seride angel'in rakip olarak gelmesi moralimi bozdu , çok sevdiğimiz yakın bi arkadaşlıkdı , dexterin 1. Kuralını düşününce bu işin sonundan korkuyorum bi tık.
Hadi bakalım nolacak , öldürmeden önce ben bay harbor butcher'im diyip hava atsın ya havalı olurangel meselesi nolcak merak ediyorum bende. evet 5 in sonu bayagi iyidi. ama ben gemini ters kosesini daha cok sevdim. muhtemelen yasayan gemini daha tehlikeli olandir. sessiz adamdan korkcan.
7. bolum cikmisHadi bakalım nolacak , öldürmeden önce ben bay harbor butcher'im diyip hava atsın ya havalı olur![]()