KazumaKiryu0
★★★★
bugun izlicem oyle acicamDexter 1x7
Bu seri katil toplantısında elemanlar maalesef göz boyamak içinmiş. Dexter aşırı profesyonel kaçtı yanlarında. Dalga geçer gibi çıkartıyor hepsini aradan. İkiz plot twisti baya iyiydi 6.bölüm ama 7.bölümde bir anlamı olmadı. Dexter'in yüzüne kardeşini öldürdüğü söyleyip kışkırttığı sahne hoştu baya yalan yok ama bu katillerin çok bir olayı yokmuş yani. Diğer bölüm de tombik Al gidici olur. 9 ve 10. bölümler daha kritik ilerler.
New York Ripper baya pislik duruyor. Sunumda rahatsız etti kendisi beni ama işte Dexter ile kişisel husumet olayına dönmesi lazım bir yerden sonra ki harbi sağlam villian hissettirsin. Trinity hissiyatı lazım. Bu sezon öyle büyük bir seri katil villian olmadığı için bu elemanlar çıtır çerez kalıyor Dexter yanında. Haliyle özel hissettirmiyorlar hiç.
Batista'ya çok sövülmüş baktım da adam napsın. Dexter her ne kadar Laguerta - Doakes ve Debra'yı öldürmemiş olsa da bu adamın yüzünden ilerledi her şey. Batista'nın motivasyonunu doğru buluyorum. Kendi açısından haklı o da ama bu sezon o mefta olur.