kekomancer
★★★★★
Genel sansür şeyine bianen dedim onu yha.şunu sen demedin mi ya
Genel sansür şeyine bianen dedim onu yha.şunu sen demedin mi ya
ben korsan film günümde açtım izledim aga daha 11 film daha varGenel sansür şeyine bianen dedim onu yha.
11 çok, 5'e düşürben korsan film günümde açtım izledim aga daha 11 film daha var
ben ilk dort sezonu izledim. son dordundeki onemli seyleri yt ve internettenden falan bakarak ogrendim. sonra new bloodu ve original sini bitirdim . suan da ressuractiondayim. 5 6 7 8 tam bitirmedim spo yedim bilerek direk atladim. 5 in sonlarinda salmistimDexter 4. sezondan sonra düzgüngce ilerliyor mu yarım bıraktım birisi o sezon kötü sonrası daha iyi demişti ama bilemiyorum çok tekrara düşmeye ve tahmin edilebilir olmaya başlamıştı dizi. Ana karakter her sezon aynı hataları tekrarlamasa bu kadar sıkılmazdım.
İlk 3-4 sezon çok güzeldi diye hatırlıyorum , ondan sonrada inişler çıkışlar oluyo ama genel olarak iyi , 5 6 falan zevkli yine 7 8 bi tık bozuyo ama onlarda mid , ondan sonra new blood var o son 2 sezondan bi tık daha iyi gibi vence , şuan yayınlanan resurrection da baya iyi , o zaten çok seviliyo her bölüm 9,1 -9,6falanDexter 4. sezondan sonra düzgüngce ilerliyor mu yarım bıraktım birisi o sezon kötü sonrası daha iyi demişti ama bilemiyorum çok tekrara düşmeye ve tahmin edilebilir olmaya başlamıştı dizi. Ana karakter her sezon aynı hataları tekrarlamasa bu kadar sıkılmazdım.
dediklerine katiliyomİlk 3-4 sezon çok güzeldi diye hatırlıyorum , ondan sonrada inişler çıkışlar oluyo ama genel olarak iyi , 5 6 falan zevkli yine 7 8 bi tık bozuyo ama onlarda mid , ondan sonra new blood var o son 2 sezondan bi tık daha iyi gibi vence , şuan yayınlanan resurrection da baya iyi , o zaten çok seviliyo her bölüm 9,1 -9,6falan
ÖZETLE: ilk 4 sezondan sonrası yinede güzel ortalama üstü
Eyw canikodediklerine katiliyom
Dumbledore için Alan Moore'u ve Voldemort için Grant Morrison'u getirilerse tarihin en iyi dizisi olur.