Sanki biz bulduk sultanımızı da.Bekarlık sultanlıktan devam ahahahHerkes senin kadar şanslı değil kardeşim xd
Sanki biz bulduk sultanımızı da.Bekarlık sultanlıktan devam ahahahHerkes senin kadar şanslı değil kardeşim xd
Anlatsana merak ettimArkadaşlar hem kendinizin hem de ailenizin akıl sağlığı için biriyle evlenirken 78 kere düşünün. Bazı RED FLAGLERİ DE GÖZ ARDI ETMEYİN. EVLENİNCE HER ŞEY DÜZELMİYOR. Ufak bir tavsiye.
Arkadaşlar hem kendinizin hem de ailenizin akıl sağlığı için biriyle evlenirken 78 kere düşünün. Bazı RED FLAGLERİ DE GÖZ ARDI ETMEYİN. EVLENİNCE HER ŞEY DÜZELMİYOR. Ufak bir tavsiye.
güney kore gibi yok olma tehlikesi mi yaşayalımDayı niye evlenelim? Sanki yıl 2010 tüm Dünya vur patlasın çal oynasın! Valla o zamanlar olsa düşünmem patlatırdım düğünü nikahı. Fakat güncel Dünya şartlarında deli işi deli zırdeli işi. İnsan kendine bu kötülüğü yapmaz. Gençler şansınızı 2030larda deneyin der insan ayıp ediyorsun.
güney kore gibi yok olma tehlikesi mi yaşayalım
Evde kalmışsın diye yorumladım.Dayı niye evlenelim? Sanki yıl 2010 tüm Dünya vur patlasın çal oynasın! Valla o zamanlar olsa düşünmem patlatırdım düğünü nikahı. Fakat güncel Dünya şartlarında deli işi deli zırdeli işi. İnsan kendine bu kötülüğü yapmaz. Gençler şansınızı 2030larda deneyin der insan ayıp ediyorsun.
Evde kalmışsın diye yorumladım.
Yok demezsin gibi hissettim.Sen mi alacaksın hayırdır usta?![]()
Aramızda gerilim var ama o gerilimi söyleyemem usta...Yok demezsin gibi hissettim.