Dök İçini Rahatla

bi buçuk sene önce telefonum bozuldu. 6-7 farklı tamirciye teknik servise falan götürdüm yapamayız diyorlar. biri işlemcisi bozulmuş diyor, diğeri hiçbi şey anlamamış cihaz ölmüş diyor. en son adliyede hallederler dedi biri, harbi la dedim bunlar delil toplamak için falan bişiler yapıyorlardır. galiba kendime dava açıcam. 8 senelik telefondu ama hala gideri vardı. hafızası kamerası falan iyiydi, güncelleme almıyordu ama içinde çok fazla şey kaldı. öyle 5 ay telefonsuz takıldım sonra 2k tlye basit bi telefon buldum. şimdi eskisi köşede duruyo, hala aklımda, youtubetan izleyerek telefon işlemcileri nasıl değişiyor öğrendim. ama yemiyor komple yakarım diye dlfşgkj

gerçi içindekilere de artık ihtiyacım var mı bilmiyorum. zaten çektiğim her şeyi hatırlıyorum, olay belki de en çok gol attığın ayakkabını, tshirtünü, uğurlu paranı kaybetmek gibi, iyi anıları kötülerini geçtiyse sana bağlanıyor. halbuki aptal bir telefon. özlem böyle aptal bir hafıza sorunu.

• Haha
Tepkiler: Croc
Düğünlerde yemek yiyip giderken iyiydi ya. Pazartesi olsun artık.

Kendimi çok zorbalıyorum. Kendime saygım da normalden düşük. Bunu değiştirmek için çalışacak motivasyon da bulamıyorum. Kendimi sevmeyi öğrenmem lazım sanırım...

• Sad
Tepkiler: soytarı

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü