Oyun DYSMANTLE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oyunu beğendiniz mi?

• Hayır

Oy: 0 0.0%
  • Oynamadım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Ü

Üye silindi 28

Genel Bakış​

DYSMANTLE , oyuncuların etkileşim için gerekenler hariç neredeyse her nesneyi parçalayabildiği, RPG öğeleri içeren kıyamet sonrası bir oyundur. Survivor, oyunun başında bir sığınaktan Eski İnsanlarla dolu bir Ada'ya çıkar. Dysmantle ayrıca, ana Ada'dan erişilebilen üç yeni harita ekleyen Underworld , Doomsday ve Pets and Dungeons adlı üç DLC'ye sahiptir . Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modları vardır.

Dysmantle, 16 Kasım 2021'de yayınlandı ve şu anda 10 platformda mevcut. Evcil Hayvanlar ve Zindanlar'ın yayınlanmasının ardından Dysmantle şu anda bakım modunda; oyun için yeni içerik yayınlanması planlanmıyor. Gelecekteki tüm güncellemeler yalnızca önemli hata düzeltmeleri için olacak ve genellikle platformlar arasında kademeli olarak yayınlanacak; daha fazla bilgi için lütfen Sürüm Geçmişi sayfasını ziyaret edin.
mrieiyr.jpg

Oyun Özellikleri​

Oyuncular şunları yapabilir :

• Doğru aletlerle hemen hemen tüm nesneleri malzemeler için kırın.
  • Çeşitli mutasyona uğramış düşmanlarla ve tehlikeli bosslarla savaşın .
  • El yapımı açık dünyayı keşfedin ve gizemlerini ortaya çıkarın.
  • Çeşitli aletler , kıyafetler ve biblolar tasarlayın .
  • Vahşi hayvanları avlayın veya onları evcilleştirin ve savaşta onlardan yardım alın.
  • Çeşitli meyve ve sebze yetiştirin .
  • Tombs'ta yer üstünde ve yer altında bulmacaları çözün .
  • Balık .
  • Kalıcı istatistik ve yetenek yükseltmeleri için lezzetli tarifler pişirin

-Hazır oyunun Steam'deki tüm başarımlarını almışken konuyu açayım dedim. Aktif olarak 80-85 saat oynadığım bir oyun. Sürekli oynadıktan sonra 1 hafta bir ara verdim ama şu 2 günde kalan hepsini yaparak başarımları bitirdim. Arka arkaya oynamayıp araya zaman koymanızı öneririm. Oyun içi %100 yaptığımda tekrar yazacağım buraya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
q77fjue.jpg
mm7hkq0.jpg

Sonunda oyunu %100 yapabildim. Uyuma rozeti için karakter oyun içi 15-20 saat geçirdikten sonra yoruldum diyip uyumana izin veriyor. Benim de yapacağım bir şey kalmadığı için bunu %100 sayıyorum. Tüm yemek ve eşya tariflerini yapıp hepsini sonuna kadar geliştirdim. Tüm başarımları da aldım. Uzun soluklu olarak bitirdiğim 2. oyundur sanırım. İlki Assassin's Creed 2 idi.
Ucuza bulursanız almanızı öneririm. Bi ara açar 15-20 saat takılırsınız. Başlarda çok sarıyor..

• Like
Tepkiler: LaughTale

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü