Eğitici Olduğunu Düşündüğünüz Kitaplar

Kenshiro

★★★★
İyi günler. Forumun çoğunluğunun kitap okuma alışkanlığı olduğunu görünce böyle bir başlık açmanın yararlı olacağını düşündüm.

Burada eğitici kitap derken tatbikîde belli başlı konularda bilgi veren kitaplardan bahsediyorum. Bu bir tarih kitabı olabilir, yemek yapma kitabı olabilir yada başka herhangi bir konu üzerine bile olabilir. Bu konuda da bilgi verme konusunda yararlı olacağını düşündüğünüz kitapları paylaşabilirsiniz.

Önce ben okuduğum bir kitabı önererek başlamak isterim.

Animator's Survival Kit
images
Yazar: Richard Williams
Yayınlanma Tarihi: 2001
Konu: Animasyon eğitimi

• İmza
Tepkiler: Croc
ömer seyfettin hikayelerini hariç tutarsak kesinlikle katılıyorum. ömer beyinkiler travma oluşturmak için kaleme alınmış olsa gerek 😄
Ömer Seyfettin'i çok seviyorum. Ara sıra açar dinler, okurum. Zamanında çocuk kitabı diye okutuyorlardı avel öğretmenler. Ayrıca Ömer seyfettinle ilgili 30 sayfa tezvari bir sunum hazırlamıştım. Travmatik bir kişilik.

• Like
Tepkiler: Croc

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü