Anket Elbaf Arkından Beklentileriniz?

Beklentileriniz?

• Çapraz Lonca İmpel Down Baskını

Oy: 4 19.0%
  • İmu ve Detayları

• Xebec ve Tanrı Vadisi

Oy: 10 47.6%
  • Karasakal'ın Hamlesi

Oy: 7 33.3%
  • Shanks'ın Hamlesi

Oy: 7 33.3%
  • Devrim Ordusu'nun Hamlesi

• Kid'in Kaderi

Oy: 5 23.8%
  • Law'ın Kaderi

Oy: 1 4.8%
  • Yeni Tayfa Üyesi

• Usopp'un Kahramanlığı

Oy: 0 0.0%
  • Nami'nin Geçmişi

Oy: 2 9.5%
  • Diğer (Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    21
Yan hikayelerin ana omurgaya doğrudan bir etkisi olması biraz kişisel zevkler meselesi. Ana hikayeye hizmet etme zorunluluğu fazla lineer bir sunum gibi geliyor. Kendi başına ayakta durabilen bir hikayeydi mesela o Senior Pink anlatısı.
Haklısın, yan hikayelerin ana akışa doğrudan etkisi olup olmaması kişiye kalmış. Ancak realist olmak gerekirse, One Piece gibi devasa bir seride her yan hikayenin kendi başına ayakta durması, çoğu zaman ana anlatının hızını kesen bir şey oluyor. Senior Pink'in hikayesi kendi içinde dokunaklıydı, evet, ama bu tarz karakter derinleştirmeleri serinin genel ilerleyişine uzun vadede elle tutulur bir katkı sağlamadığında, okuyucuyu doğal olarak ana konudan uzaklaştırıyor. Yıllardır beklenenler hikayenin temel direklerini oluşturan konulara odaklanılmaması, serinin bitmek bilmeyen bir döngüye giriyomuş gibi. Bu da seriye dinamizm katmak yerine, bir noktadan sonra ilginin dağılması ve beklentileri yıpratmasına yol açıyo. Artık ana hikayeyi odaklanması lazım ha şunu da anlarım yanlış hatırlamıyorsam Japonya'da mangakalar takvimlerini yetiştirmeleri için araya yan karakter sıkıyorlardı. Ama One Piece gibi bir seride artık bu tip ucuz şeylerden kaçınılması lazım diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Kid ve Urougueyi merak ediyorum. Teach,Xebecin oğlansa Loki Teacha katılabilir gibime geldi. Sanjuan Wolf+Loki vs Oars Jr+Hajruddin olacak gibi yazmıştım. Oars Jr ölmüş ya nedense yaralanmıştı gibime geldi. O Zaman Loki ihanet etmez gibi.

Son düzenleme:
Haklısın, yan hikayelerin ana akışa doğrudan etkisi olup olmaması kişiye kalmış. Ancak realist olmak gerekirse, One Piece gibi devasa bir seride her yan hikayenin kendi başına ayakta durması, çoğu zaman ana anlatının hızını kesen bir şey oluyor. Senior Pink'in hikayesi kendi içinde dokunaklıydı, evet, ama bu tarz karakter derinleştirmeleri serinin genel ilerleyişine uzun vadede elle tutulur bir katkı sağlamadığında, okuyucuyu doğal olarak ana konudan uzaklaştırıyor. Yıllardır beklenenler hikayenin temel direklerini oluşturan konulara odaklanılmaması, serinin bitmek bilmeyen bir döngüye giriyomuş gibi. Bu da seriye dinamizm katmak yerine, bir noktadan sonra ilginin dağılması ve beklentileri yıpratmasına yol açıyo. Artık ana hikayeyi odaklanması lazım ha şunu da anlarım yanlış hatırlamıyorsam Japonya'da mangakalar takvimlerini yetiştirmeleri için araya yan karakter sıkıyorlardı. Ama One Piece gibi bir seride artık bu tip ucuz şeylerden kaçınılması lazım diye düşünüyorum.
100 bölüm Dressrosa okumamıza gerek yoktu, bu konuda sonuna kadar haklısın. Çok Bilmiş ve Elbaf ile seri bir iki vites arttırdı hissi veriyor ama verilen aralarla beraber tempoya giremiyorsun okuyucu olarak.

Kid ve Urougueyi merak ediyorum. Teach,Xebecin oğlansa Loki Teacha katılabilir gibime geldi. Sanjuan Wolf+Loki vs Oars Jr+Hajruddin olacak gibi yazmıştım. Oars Jr ölmüş ya nedense yaralanmıştı gibime geldi. O Zaman Loki ihanet etmez gibi.
Urouge malum foruma ilk geldiğimde kullandığım nickti burada hatırlayanlar vardır. Bende uzun süredir Urouge ne zaman ortaya çıkacak diye bekliyorum ama Oda’nın bu saatten sonra pek fazla işleyeceğini sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: Yonkou34

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü