Elden Ring

0b0owDFqekJszSOQfD4vvTjy.png

Geliştirici: FromSoftware
Platformlar: Microsoft Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S
Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Tür: Aksiyon RYO

Tanıtım
Altın Düzen bozuldu.

Ebedi Kraliçe Marika’nın hüküm sürdüğü Arada Kalmış Diyarlar’da, Erdtree’nin kaynağı Elden Ring parçalandı.

Marika’nın dölleri, Yarı‑Tanrılar, Elden Ring’in parçalarından “Büyük Rünleri” elde ettiler ve yeni güçlerinin yaydığı delilik, Parçalanma olarak bilinen, Yüce İrade’nin terk etmesine neden olan bir savaşı tetikledi.

Şimdi, bir zamanlar Altın Lütuf’tan mahrum bırakılan ve Arada Kalmış Diyarlar’dan sürülen Kararmışlar’a lütfun rehberliği geri dönecek.

Ey ölü ama hâlâ yaşayanlar, çoktan yitirdiğiniz lütufla, sisli denizin ötesindeki Arada Kalmış Diyarlar’a giden yolu takip edip, Elden Ring’in huzuruna çıkın!

Ve Elden Lord Olun!

Son düzenleme:
Bu oyunu çıplak, str kasan ve silah olarak da sadece sopa kullanan bir karakterle bitirmeyen adam Elden Ring oynuyorum demesin. Oynamıyordur. Ben çok gördüm çok. Trainer kullanan, günde 1-2 saat rune kasan. Türlü türlü kolpacı. Sorsan hepsi Radahn’ı teklemiş. Hele hele bir tanesi vardı Radahn’ı yenemeyince bir hafta bekledi. Resmi yama bekledi adam. Neymiş Radahn’ı nerfleyeceklermiş. Yazıklar olsun.

Nightreign yerine yeni bir dlc daha gelseydi keşke. Çok güzel oyundu çok.
Nightreign’i Ubisoft yapmış olsaydı şu an oyun sektörü Fransız oyun geliştirici avlıyordu. Adamlar 0 içerikle 40 dolardan oyun sattılar. Millet ayıla bayıla oynadı. Miyazaki benim gözümde kalpazandır artık.

Nightreign’i Ubisoft yapmış olsaydı şu an oyun sektörü Fransız oyun geliştirici avlıyordu. Adamlar 0 içerikle 40 dolardan oyun sattılar. Millet ayıla bayıla oynadı. Miyazaki benim gözümde kalpazandır artık.

Dark Souls'tan güya bosslar var, hiçbirine özenmemişler, olduğu gibi koymuşlar, üstüne niye o evrendeler açıklaması da yokmuş sanırım. Elden Ring açısından bakıyoruz; Elden Ring lore'undan bağımsız, stand-alone bir oyun, ciddiye almanıza gerek yok dendi.

O zaman siz sırf Elden Ring isminin gücünü kullanarak milleti söğüşleme oyunu yaptınız. Bari kazandığınız paralarla ilerisi için farklı bir oyun yapın da, eleştirdiğiniz "cyle" takılı kalma durumundan kurtulun.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Bence Miyazaki bile istememiştir. Ha çift standart var mı, var. Ancak yine de yeni bir şeyler eklemeye çalışıyorlar diyorlar.

Radahn için üç defa build değiştirmek zorunda kalmıştım. Kendisinden razıyım.

Bence Miyazaki bile istememiştir. Ha çift standart var mı, var. Ancak yine de yeni bir şeyler eklemeye çalışıyorlar diyorlar.
Miyazaki istememiştir midir? Bilemiyorum. Miyazaki oyun geliştiricisi değil yani öyle ama aynı zamanda şirketin CEOsu. En azından kendinize gelin diyebilirdi.

• Like
Tepkiler: Kuroashi No Sanji

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü