Basic olarak öyle. Ama Dark Souls serisi bir başkaydı.En iyi souls oyunudur. Aksini iddia eden etmesin
Bloodborne daha iyi. Oynamadım hasretten diyorum. Biz Hunter’ı özlemişek.En iyi souls oyunudur. Aksini iddia eden etmesin
NostaljiBasic olarak öyle. Ama Dark Souls serisi bir başkaydı.
BB nin bosslar bir tık zayıf. Orphan harici challenge bossu da yok. Atmosfer konusunda çok iyi ama Elden Ringte de her tema var.Bloodborne daha iyi. Oynamadım hasretten diyorum. Biz Hunter’ı özlemişek.
Aslında her temanın olması ortaya çıkan işi tüketiciler tarafından dengesizletirir. Ortaya tutarlılık sorunu çıkarır.Nostalji
BB nin bosslar bir tık zayıf. Orphan harici challenge bossu da yok. Atmosfer konusunda çok iyi ama Elden Ringte de her tema var.
Oyun çok güzel duruyor da hikaye vs olmaması beni hafiften iten bir faktör maalesef. Gene de belki bir gün boş zamanım olduğunda oynarım
Kral sunum istiyor. Miyazaki sunumdan anlamıyor diyor. “Ayak modelleyeceğine iki üç ara sahne kassın. Bak Kojima’ya hem ayak scanlıyor hem de 7 saatlik ara sahne yüklüyor” diyor. Ben Guts’ı anladım.Hikaye var zaten. Olmadığını kim söyledi?
Sekiro usta ya...En iyi souls oyunudur. Aksini iddia eden etmesin
Net bence.En iyi souls oyunudur. Aksini iddia eden etmesin