Anket En İyi Logia Meyvesi

En İyisi Hangisi? (3 Tercih)

• Moku Moku no mi (Duman Duman Meyvesi)

Oy: 0 0.0%
  • Suna Suna no mi (Kum Kum Meyvesi)

• Numa Numa no mi (Bataklık Bataklık Meyvesi)

• Yuki Yuki no mi (Kar Kar Meyvesi)

• Mori Mori no mi (Orman Orman Meyvesi)

• Susu Susu no mi (İs İs Meyvesi)

• Kullanılan toplam oy
    20
Rüzgar elementi serilerde kesici oluyor genelde. Yani bu meyveyle yapılabilecekler aklıma gelen:

Uçabilmek
Rakipleri havaya uçurmak
Rakipleri kesmek
Kasırgalar oluşturmak

Dahası vardır mutlaka. Hava Hava meyvesi de çıkabilir ama Dragon gösterildiği zaman rüzgarlarda gösteriliyordu. Belki rüzgarla hava olaylarını da kontrol edebiliyordur.

Bu aralar herkeste Mistik Zoan çıkması olayı başladı. Zoanlar gerçekten sıktı artık. Ben Dragon’un Logia çıkmasını isterim. Hatta belki Akainu,Kizaru,Dragon üçlüsü gelecek Amiraller olarak düşünüldü zamanında onlara göre meyveler verildi. Dragon gidince tabii yerine Kuzan geldi. Sen ne diyorsun?
Bence Dragon eski üçlü Amiral ile aynı nesil olduğu için Logia olur. Sence?

• Like
Tepkiler: Mewtwo
Bence Dragon eski üçlü Amiral ile aynı nesil olduğu için Logia olur. Sence?
Bende aynı düşünüyorum. Dragon+Eski Üçlüde Logia Uyanışları da olur üstelik. Akainu,Kuzan,Dragon’da aynı zamanda kesin kral hakide çıkar. Kizaru bunlardan daha geride karakteri gereği çıkmayabilir ama meyvesi daha güçlü. Fujitora Paramecia ona İleri Seviye Kral verebilir. Gözlemde usta zaten. Aramaki Logia, Fujitora’nın zıttı Silahlanmada usta çıkar. Ayrıca Kara Kılıcı var gibi gözüküyor oradan da kılıç ustalığı bekliyorum. Zaten Ronin Gai filmindeki karakteriyle tıpatıp aynı. Orada da karakter bilinmeyen bir kılıç ustasıydı.

• Like
Tepkiler: sensey

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü