Anket En Sevdiğiniz Telltale Games Oyunu

En Sevdiğiniz Hangisi?

• Poker Night Serisi

Oy: 0 0.0%
  • Tales From The Borderlands

• Game Of Thrones

• Minecraft: Story Mode Serisi

• Kullanılan toplam oy
    13

Kenshiro

★★★★
İyi günler. Telltale Games'i bilenleriniz vardır. İnteraktif oyun denince akla ilk gelen firmalardan biridir. Son zamanlarda yeniden dönüş yapmaya başlayınca konusunu açmanın güzel olacağını düşündüm. Bu başlıkta favori Telltale Games oynunuzu seçebilirsiniz

Not: Tabi firmanın geçmişten bugüne kadar epey fazla oyunu var. Bende genelde listeye popüler olanları aldım.
Not2: Yine seri olan oyunları aynı başlıkta yazdım.

Sam & Max Serisi
Sam_%26_Max_Save_the_World_artwork.jpg

Poker Night Serisi
Poker-night-at-the-inventory-cover.JPG

Poker_Night_2_boxart.jpg

The Walking Dead Serisi
The_Walking_Dead%2C_Season_One_cover.jpeg

The Wolf Among Us
Diesel%2Fproductv2%2Fwolf-among-us%2Fhome%2FEGS_LCGEntertainmentInc_TheWolfAmongUs_S1-2560x1440-20d0d307c8316a6f424ff083013c03a3b2bef390.jpg

Tales From The Borderlands
EGS_TalesfromtheBorderlands_TelltaleGames_S5-1920x1080-9461ecb6c4ec0002fdb7aab6d1e89541.jpg

Game Of Thrones
header.jpg

Minecraft: Story Mode Serisi
Minecraft_Story_Mode_cover.jpeg

Batman Serisi
PjnogPh4vvs5ZguH8Yiu0x3tW0T5zudS.png

Şimdilik bu kadar. En sevdiklerinizi anketten seçebilirsiniz.

• Like
Tepkiler: Sodex ve kaizokuou
The Walking Dead'in ilk sezonu hala sahne sahne aklımda. Wolf Among Us'da çok güzeldir. Batman serisiyse çok çok kötü hatta çok komik diyebileceğimiz şekilde kötü. İnsanın canı kötü korku filmi çeker ya gülüp dalga geçmek için. Batman benim için öyleydi.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
the walking dead i ve the wolf among us ı oynadım. İki oyun da insanı farklı bir dünyaya çekmekte başarılı olmanın yanı sıra yer yer gizem, gerilim ve merak duygularıyla da kendisini daha da oynatabiliyor.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü