Anket En Şık Giyinen One Piece Karakteri

En İyisi Hangisi? (3 Tercih)

• Kullanılan toplam oy
    36
Belki en iyisi değildir ama Sanji'nin ankette olmaması büyük haterlık

Takım elbise giymekten başka hiçbir moda anlayışı olmayan köhne bir körpedir Sanji. Sanji’nin daracık körpe omuzlarına da hiç yakışmıyor o takım elbiseler. Kebapçılarda komilik yapan gencolara bile daha çok yakışıyor gömlek pantolon. Sanji’ye komi bile demem ben hizmet sektörüne saldırmış gibi hissederim.

Onun giydiği takım elbiseleri Zoro giyse jilet gibi olur jilet. Gerçi Sanji’nin genç kız reyonundan aldığı takımlar onun twink vücuduna uygun. Zoro omuzlardan patlatır o takımı.

Takım elbise giymekten başka hiçbir moda anlayışı olmayan köhne bir körpedir Sanji. Sanji’nin daracık körpe omuzlarına da hiç yakışmıyor o takım elbiseler. Kebapçılarda komilik yapan gencolara bile daha çok yakışıyor gömlek pantolon. Sanji’ye komi bile demem ben hizmet sektörüne saldırmış gibi hissederim.

Onun giydiği takım elbiseleri Zoro giyse jilet gibi olur jilet. Gerçi Sanji’nin genç kız reyonundan aldığı takımlar onun twink vücuduna uygun. Zoro omuzlardan patlatır o takımı.
Sana göre öyle olabilir. Öznel bir durum bu. Fandom genel olarak Sanji'yi iyi giyinen bir karakter olarak görüyor. Ankette olmasına niye bu kadar karşı çıktığını anlayamadım. Ona bakarsan ben de Zoro'nun giyimini beğenmiyorum. Öznel bir tercih bu

Ankete Sanji eklenince @Yubashiri Vinsmoke
dibh6m65iphe1.jpeg

Şık giyim diyebilmek için bence birkaç giyimini görmek gerek. Aralarında da üzerini değiştiren bir Law bir de Zoro var neyse kotayı doldurup yanlarına bir de Croc ekleyelim

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü