Eric Cartman
★★
Kapak hikayesi olan karakterler önemli çıkabiliyor her şey bitmiş değil.bence gormeyiz daha kapak hikayelerinde bitti onun isi
Retcon yerse dedim. O zaman daha haki sistemi yoktu. Bak mesela Croco devasa retcon yedi adam.Sadece Meyveyle Top Tier olamazsın. Gözlemi iyi dersin de yine Top Tier seviyesinde değildir gözlemi. Fizikseli çok kötüydü. O seviyedeki bir adam meyvesiz bile döverdi Luffy’i.
Gerçekleri öğrenip intikam hikayesi yazılabilir Enele. Gerçek Tanrı benim vs.Dayı görecek o kadar mevzu varken her şeyden ve herkesten izole bir putperesti tekrar görünce elimize ne geçecek? Adam Mavi Denize inse yaşayacağı kültür şokundan bizim birinci jenerasyon Almancılara döner.
ıyı dedın ama o amacında ulasmamıs mıydı unuttum ondan soruyomKapak hikayesi olan karakterler önemli çıkabiliyor her şey bitmiş değil.
Enel’in meyvesi hakiye hakim bir Yeni Dünya korsanının elinde korkunç bir silah olur ama Enel’in şu an bildiğimiz kadarıyla başlangıç seviyesi denilebilecek gözlem hakisi harici başka hiçbir yeteneği yok.İlginç bir şekilde Enel’i sırf meyvesinden ötürü Yonko/Amiral seviyesi görüyorlar. Az kişi de değil yani.
He Enel’in potansiyeli yüksek gelirse YC+ seviye olur.
Jozu, Kuma, Pica, Katakuri, Moria ve Doffy'nin meyvelerinden çok daha iyi. Marco, Fujitora ve Aramaki'nin meyveleri tartışılır. Amiral üçlüsünün meyvelerine denk.Meyvesi güzel diyor reyizler ya
1. Aokiji’nin meyvesi etmez
2. Ope Ope etmez
3. Saka’nın meyvesi etmez
4. Nika etmez
5. Yami etmez
6. Kizaru’nun meyvesi etmez
7. Sengoku’nun meyvesi etmez
8. Kaido’nun meyvesi etmez
9. Doffy’nin meyvesi etmez
11. Gura Gura etmez
12. Linlin’nin meyvesi etmez
13. Moria’nın meyvesi etmez
14. Mochi etmez
15. Pica’nın meyvesi etmez (enel hiçbir şey yapamaz o meyveye)
16. Fuji’nin meyvesi etmez
17. Aramaki’nin meyvesi etmez
18. Marco’nun meyvesi etmez
19. Jozu’nun meyvesi etmez
20. Shiki’nin meyvesi etmez
21. Ulan Kuma’nın meyvesi bile etmez (o patiler elektriği de sektirir)
Enel’in meyvesi ilk yirmiye bile giremeyen bir meyve. Logia olması dışında bi olayı yok. Saydığım meyvelerin hepsi tokat manyağı yapar. Gerçi Moria’nın meyveden biraz şüpheliyim ama hex çeşitliliği çok fazla.