Ergin hoca çok iyi bir turnuva geçirdi zaten turnuvanın en iyi hocası da seçildi.Sırbistanı çok iyi bir oyun planıyla yendi,Yunanistanda Giannis e karşı yapılan savunma sezon içinde birçok NBA takımına örnek teşkil eder.Final maçına da iyi hazırlanmış Almanyanın hızlı hücumlarını olabildiğince kesmeye çalıştık kaybetmemizin en önemli nedeni Almanların en önemli özelliği hızlı hücumlar değil buldukları ekstra üçlüklerdi ve turnuvada en isabetli üçlük attıkları maçın bize denk gelmesiydi hocalık bir durum yok.Son pozisyonlarda hocanın talebinin o şutlar olduklarını sanmıyorum fark 5 ken süre 5 dakika kalmışken kontrol bizdeyken önce Larkin sonra Alperen kaldırıp çok erken şutlar denedi oyuncular içgüsel olarak rakip sallanırken son yumruğu indirmek istediler ama yanlış şutlardı, birisinde zaten direk Alperen orta çizginin az ilerisinden kaldırıp attı.orada Alperen i de suçlayamam biraz daha ileri gitse faul yaparlardı süre kalmamıştı ikinci bir hücuma zaman yoktu molamız yoktu.Maç sonu sordular zaten Alperen in son şutuna ne diyeceksin diye kendisi de oyuncuların aldıkları şut kararlarını maçtan sonra konuşmam gibisinden bir açıklama yaptı yoksa git orta çizginin oradan şut salla deme ihtimali yok.Tarık konusunda da istekliydi turnuvadan önce açıklamaları var yetiştirmeye çalışıyoruz bizim için önemli oyuncu demişti olmadı.Fbli arkadaşların Ergin ataman nefretini de anlıyorum ben Fbli olsam ben de nefret ederim ama adamın tarzı bu dilinin kemiği yok çok kibirli ama genelde o kibirin altını dolduran bir adam başarılı winner bir koç.Avrupada almadığı kupa kalmadı kariyerindeki tek eksik kupayı Almanya herzaman attıkları gibi şut atsa tam şu saatlerde taksim meydanında üstü açık otobüsle şampiyonluk turu atıyordu.Yaşı 59 daha süresi var bize en azından ya bir Eurobasket yada dünya şampiyonluğu kazandıracağını düşünüyorum elinde iyi bir kadro var.Bu kadro 2023 de Almanyanın yaptığını yapmaya müsait bir kadro.