Kesinlikle fkdkdkdkdkdk Bi de o gururla yeni oyuncular da çıkar gkfkddkdldldJokic 34 yaşında olacak Alperen 27. Sırplar Bogdan 37 yaşında olur muhtemelen olmaz turnuvada zaten.![]()
Kesinlikle fkdkdkdkdkdk Bi de o gururla yeni oyuncular da çıkar gkfkddkdldldJokic 34 yaşında olacak Alperen 27. Sırplar Bogdan 37 yaşında olur muhtemelen olmaz turnuvada zaten.![]()
Kesinlikle fkdkdkdkdkdk Bi de o gururla yeni oyuncular da çıkar gkfkddkdldld
Şehmus yaşça bi 3-4 daha küçük olsaydı potansiyelinin üstüne koyardı da yaşının olması da sıkıntı. Biz de potansiyeli nasıl ölçüyorlar anlamıyorum. Furkana baktıkça içim kan ağlıyor bu ne diyeBerke Amerika'ya giderken potansiyelli gidiyordu ama hala drafta girmedi. O yüzden soru işareti oluşturuyor. Adem de fiziklenerek gelecek sonraki turnuvalara. Tabi gelmek isterse.![]()
Şehmus yaşça bi 3-4 daha küçük olsaydı potansiyelinin üstüne koyardı da yaşının olması da sıkıntı. Biz de potansiyeli nasıl ölçüyorlar anlamıyorum. Furkana baktıkça içim kan ağlıyor bu ne diye
Serefsizler çok güçlü bunları yenmek imkansız çok iyi bir ilk yarı geçirmemize rağmen ilk yarı geride kapadık başka herhangibir takım olsa 15 sayı öndeydik.Bir dakika bile oyundan düşmediler hep konsantreler.
Ben çok sevmiyorum bu özelliklerini bir maçlığına çok değil 3 dakika dağılsınlar disiplinden çıksınlar saçma zorlama şut atsınlarBandırma'dan Beşiktaş'a geçen ekipten en çok üzen ikiliden birisi. Şehmuz'un da tavanı çok yüksekti ama ulaşamadı oraya. Hani bir sebebi de yok oraya ulaşamamasına. Bir de tabi Fenerbahçe'ye transfer şekli de beni üzmüştü. Diğeri de hemşerim Furkan Haltalı. (Soy ismi için bakmam gerekti.) Savunma anlamında çok iyi bir pivot olabilecekken çok düştü. Henüz yaşı da genç tabi ama yok yani. Orada Adem ve Alperen varken çok da bir ihtiyaç değil tabi.
Sırpların en sevdiğim özelliği. Görev adamı hepsi.
Dış şut konusunda bizim oran daha iyi ama bence bizim şut pozisyonlarımız genel olarak daha zordu. Adamlar kolsuz olmasa güzel 3luk setleri çiziyorlar rahat atış fırsatı buluyorlar