Adam Allah'tan maçı sattı da kazandık asjdkasldjaskldasjkdjklas
Adam Allah'tan maçı sattı da kazandık asjdkasldjaskldasjkdjklas
7 saniye değil de 30 saniye olsa karşı takım T-mac Spurs performansını o kadar kolayca yapardı ki öyle donar kalırdık. Neyse şu 3lük atan adama parasını verelim de fukara bedduasını da almayalım üstümüze. Zaten zar zor gidiyoruzDur daha maç bitmedi.Ne olur ne olmaz Türk işi.
Admininiz sevdiği adam kötü çıkınca Google'ı çökertir, modu desen ilk kez maç izlemeye yeltenir gözü değer. Olum bu siteyi siber-şamanlar mı açtı ? Bu ne ayak la ??İlk kez maçlarını izledim en kötü oyunlarını oynadı herifler. Yunanistan maçında elerim ben bunları @Smith
Ve bu istatistiği vasat bir gününde rakibin ona iyi önlem aldığı bir günde göze batmadan yaptı.Alperen 24/16/6 ile oynuyor. Şu anlık maç başı 22/10.66/6.66 istatistiklerine sahip maç başına. Çok yoruldu bu maç. 2 günlük dinlenme iyi gelecektir. Maç başına sayı olarak turnuvanın 5.si. Ribaund olarak 2.si Asist olarak 3.sü.
Verimlilik puanı olarak da 3. sırada. Önünde Doncic ve Giannis var. NBA'in en iyi oyuncularından ikisi. Bir tanesi2 kere MVP olmuş bir adam.
Takım rehavete kapılmasın diye en zayıf rakiplerinin maçında nazar ettim ki turnuvadan elenmeden uyansınlar ama yine yaranamadıkAdmininiz sevdiği adam kötü çıkınca Google'ı çökertir, modu desen ilk kez maç izlemeye yeltenir gözü değer. Olum bu siteyi siber-şamanlar mı açtı ? Bu ne ayak la ??
Ve bu istatistiği vasat bir gününde rakibin ona iyi önlem aldığı bir günde göze batmadan yaptı.