Tartışma EuroBasket 2025

Finale kimler çıkar?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anketin kapanma tarihi: .
Ercan böyle oynayacaksa finalde 1 tane de lambo alsın o vakit

Hakkıdır.

28 sayı 6 ribaund 3 asist 2 top çalma 1 blok.

Maşallahı vardı. Üstelik Giannisi 12 sayıda tuttu ki bu daha önemli. O ritim bulamayınca kalan Yunanlar da bulamadı. Abisiyle kardeşi çirkefleşti Giannisi rezil durumunu görünce maç sonu.

Turnuva boyu 29.2 sayı ortalamasıyla oynayan Giannis 12de kaldı.

Bu ne vaziyettir @justahuman @kaizokuou @luffynewgate @count alucard en çok sana yakıştıramadım @Smith :/

ayo1vn5.jpg

Yaptığım çok kapsamlı derin anewllizler doğrultusunda, takıma en faydalı hareketimin bu olacağını ön gördüm.

Yunanistan beklendiği kadar iyi oynasaydı yetmeyebilirdi ama neyse ki öyle olmadı ve bu yüzden farkla kazandık.

Ama maalesef karşıda son dünya şampiyonu Almanya varken @Crocus 'la güçlerimizi birleştirleştirsek bile yetmeyecektir. Demişti dersiniz ✍️

Twitterdaki Houston gruplarının çoğunda varım ve bu şekilde düşünen onlarca Amerikalı tweet gördüm. :D

Sezon öncesi belki denerler Ercan'ı :D

Yaz ligi başlamadan olsaydı turnuva yaz liginde Ercan ve Şehmuz tekrar denenebilirdi. Şehmuz daha önce denendi ama olmadı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü