Blue Sky
★★★
Hükümet sekreterlerinin tüwidlerini görmektense tercih ederim.
bence karşısı o kadar iyi değildi, çok iyi olsalar zaten fark erkenden açılırdı. üçlük yüzdeleri bizi bitirdi başka bişey değil. deneyip de kaybettiğimiz bir şey, sonuna kadar zorladığımız bişey, ben bundan keyif alıyorum.hep 2. olunca canım sıkıldı ama büyük başarı bizim takımın yaptıkları karşı takım çok daha iyiydi.
usta bizim neden Ergin'i eleştirdigimizi şimdi anlamışsınızdır umarım. Bu toplar icin set çizilmesi gerekiyor. Topu yine Alperen atsın ama akan oyunda atsın o şutu.Alperen kahraman olsun diye verilen bir top gibiydi ya. Niyeyse öyle hissettim.
Bence de ama bizim takımın düzeni yokken sonraki seneler daha bunaltıcı geçer gibime geliyor. Bu 4 senede iyi bi altyapı oluşturmak lazım yakeşke eskisi gibi 2 yılda bir düzenlenseydi turnuva
Erkek voleybolunu hiç takip etmedim ama Japonlar güçlüymüş herhalde, o yüzden tebrik ederim onları.çok iyi tablo değil mi? futbol denen lanet spor dışında ilk ikideyiz işte
filenin hükümdarları... şey pardon bi de filenin efeleri 2. oldu mu bu iş tamamdır