Tartışma EuroBasket 2025

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    19
hep 2. olunca canım sıkıldı ama büyük başarı bizim takımın yaptıkları karşı takım çok daha iyiydi.
bence karşısı o kadar iyi değildi, çok iyi olsalar zaten fark erkenden açılırdı. üçlük yüzdeleri bizi bitirdi başka bişey değil. deneyip de kaybettiğimiz bir şey, sonuna kadar zorladığımız bişey, ben bundan keyif alıyorum.

• Like
Tepkiler: LaughTale
çok iyi tablo değil mi? futbol denen lanet spor dışında ilk ikideyiz işte

filenin hükümdarları... şey pardon bi de filenin efeleri 2. oldu mu bu iş tamamdır
Erkek voleybolunu hiç takip etmedim ama Japonlar güçlüymüş herhalde, o yüzden tebrik ederim onları.

• Like
Tepkiler: twei
En çok zoruma giden şu itici Schroder e karşı kaybetmek.Bu adam Nba de ortalama bir guard ve gittiği hiçbir takımda kolay kolay tutunamayan sevilmeyen bir oyuncu ama milli takıma gelince adamın içinden başka birşey çıkıyor basketbol tarihinin en tuhaf hikayelerinden birisi.Nba de vasat bir şutör vasat bir liderlik tamamen görev adamı oynadığı hiçbir takımın lideri değil ama bir dünya kupası kazandırdı simdi Eurobasket kazandırıp Giannis Alperen Jokic Doncic in olduğu turnuvada mvp oldu…

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü