Tartışma EuroBasket 2025

Ağacın bu tarafı çok güzel gözüküyor gerçekten. 2. olsaydık bizi o tarafta harcarlardı. Şimdi tek zorlu takım Yunanistan gibi duruyor. Takımlarında bir MVP ve 11 Pana-Olymiakos oyuncusu var. :D Oyuncular hep aynı takımlardan olduğu için daha uyumlular bence.

Bu smartpower ranks'ta ilk başta 9. sıradaydık biz. Daha sonra 4. yapıp tekrar düşürdüler 7. sıraya. Şimdi 2. sıraya koymuşlar. Biraz da ağacın kolaylığı da etkilemiş olabilir.

Ama İsveç maçı beni korkutuyor. İnşallah rehavete kapılmayız. Hem bu maçı hem de çeyrek final maçı 3 çeyrekte 20+ farka getirip son çeyrek Alperen'i ve diğer aslarımızı dinlendirerek Yunanistan maçına dinç çıkarız inşallah.

Adam ezbere konuşmuş.İzleyenler bilir Alpere şuan tam manasıyla Shaq muamelesi görüyor.Shaq prime zamanlarında linç edilirdi iki kişi bazen 3 kişi pota altında adamı döverlerdi bu da banamısın demez kolunda adam asılıyken çift el potaya asılırdı.Hakemler de ona göre muamele eder Shaq a yapılan fauller aşırı sert değilse çalmazlardı.Alperen i de aynı şekilde ikili sıkıştırmayla resmen dövüyorlar.Jokic bir ara baktı kimse çalmıyor post da Alperen i savunurken arkadan dirsekle falan beline vuruyordu baktı hala çalan yok adam utanmasa tekme tokat girecekti.Buna rağmen bu eleman Alpereni de beleş faul alan yıldızlar içine sokmuş :D

Ama İsveç maçı beni korkutuyor. İnşallah rehavete kapılmayız. Hem bu maçı hem de çeyrek final maçı 3 çeyrekte 20+ farka getirip son çeyrek Alperen'i ve diğer aslarımızı dinlendirerek Yunanistan maçına dinç çıkarız inşallah.

Çok kötü başladık ya ilk çeyrekte. Savunma anlamında da hücum anlamında da kötüyüz. Hani kötü başlarız diyordum da bu kadar kötü bir başlangıç beklemiyordum.

Hakemler de kötü bu arada. Bütün insiyatif haklarını İsveç'ten yana kullanıyorlar. Aynı faule maruz kalan bizken düdük çalmıyorlar ama onlar maruz kalınca hiç bekletmeden çalıyorlar düdüğü.

Alperen kız arkadaşıyla falan mı kavga etti acaba, bugün bir acayip...😅

Milli maçlarda artık Hack A Adem gelecek. Çok düşük yüzdeyle atıyor.

Tam türk işi oluyor sinirlerim bozuldu.Grupta herkesi yen turnuvanın açık ara favorisi Sırbistanı yen,son 16 ya şans eseri kalmış turnuvanın vasat takımlarından İsveç e en kötü oyunu oyna...Alperen i bir kışi arkasında diğeri savunanın arkasında savunuyor onu kitlediler,şutlar girmiyor,serbest atışlar girmiyor,savunmada çok kolay geçiyorlar çok kolay pozisyon buluyorlar ve fark sadece 5.İsveç yerine grupta herhangibir takıma şu performansı sergilesek fark 20 leri bulurdu.Ağzıma bile almak istemiyorum şuraya kadar böyle gelip şu takıma elenmeyin elenecekseniz adam gibi gidip sonraki turlarda ya Polonyaya ya Yunanistana elenin.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü