Tartışma EuroBasket 2025

Yarı final keşke Yunanlar olmasa bir sürpriz olsa akşam.Jokic i kendi koçu yok etti kurtulduk o maçtan ama Giannis koç moc dinlemiyor her topu alıyor en zor sınavımız Yunanistan maçı olur o maçı geçersek kupayı alırız.

Yarı final rakibimiz Yunanistan olacak gibi. Antetekoumpo soy adlı 3 kişi gördüm takımda. Giannis tüm sülalesini doldurmuş takıma

Yarı final rakibimiz Yunanistan olacak gibi. Antetekoumpo soy adlı 3 kişi gördüm takımda. Giannis tüm sülalesini doldurmuş takıma

Giannis'in abisi de var milli takımda. O da NBA oyuncusu.

İlk abisi draft edildi, ondan sonra Giannis draft edildi. Abisi çok iyi değildi ama Giannis şov yapınca bir de üçüncü kardeşi draft ettiler ama pek bir cacık olmayınca 4. draft edilmedi. :D O da Yunan liginde şu an.

Dördü de basketbolcu olan kaliteli denebilecek genlere sahip bir aile. Anne babaları da sporcuymuş zaten. Bize böyleleri nadir gelir.

Adem de devşirme sayılmıyor ama Türkiye doğumlu değil. 12-13 yaşında bulmuş getirmiş bizimkiler ama Antete kardeşlerin hepsi Yunanistan doğumlu. %100 Yunanistan altyapısının ürünleri yani.

• Alev
Tepkiler: Crocus
Giannis'in abisi de var milli takımda. O da NBA oyuncusu.

İlk abisi draft edildi, ondan sonra Giannis draft edildi. Abisi çok iyi değildi ama Giannis şov yapınca bir de üçüncü kardeşi draft ettiler ama pek bir cacık olmayınca 4. draft edilmedi. :D O da Yunan liginde şu an.

Dördü de basketbolcu olan kaliteli denebilecek genlere sahip bir aile. Anne babaları da sporcuymuş zaten. Bize böyleleri nadir gelir.

Adem de devşirme sayılmıyor ama Türkiye doğumlu değil. 12-13 yaşında bulmuş getirmiş bizimkiler ama Antete kardeşlerin hepsi Yunanistan doğumlu. %100 Yunanistan altyapısının ürünleri yani.

Adama bi cacık olmayınca dedim 4 dakika oynadı 4 blok çaktı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü