Tartışma EuroBasket 2025

Finale kimler çıkar?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anketin kapanma tarihi: .
tahminlerimizi yazalım:

Türkiye-Yunanistan
> Türkiye

Almanya-Finlandiya
> Almanya

Final
> Almanya

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Efsaneyi hatırlayalım ve maçın bugün 21.00'da olduğunu unutmayalım.

Antenkablo @kaizokuou nun yorumlarını okurken resmen kanı donmuş. Bi adam nasıl bu kadar etkili olabilir diye hayretler içinde okuyor.

58428qh.png

Malesef süre yaklaştıkça korku sardı.Halbuki dün kupayı alırız diyordum zaman yaklaştıkça uzaklaştım :) Cedinin sakatlığı hiç olmadı oynamayacak galiba oynasa da önceki maçlardaki gibi katkı vermeyebilir.Alperen ve Larkin büyük oynuyor ama turnuva boyunca Cedi nin performansı şutları bizi hep ayakta tuttu.21/40 üçlük atmış turnuvanın en yüksek yüzdeli üçlüğü olabilir bu.İyi bir Cedi bu akşam bize şart oynamazsa veya sakatlıktan dolayı düşük bir performans verirse gece mutsuz biter.

Almanya'yı bir şekil geçeriz. Beni bugünkü maç korkutuyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü