Ölüm Cerrahı
★★★
Haha, heyecanı kaçmasın sen izlemeye devam etbilmiyordum sağol , bakalım orjinal finalde ne olacak , bizim ana karaktere gelen 1-2 güçlendirme ile arkadaşlık gücü ile falan hao yu yenip mutlu son olur glb![]()
![]()
Haha, heyecanı kaçmasın sen izlemeye devam etbilmiyordum sağol , bakalım orjinal finalde ne olacak , bizim ana karaktere gelen 1-2 güçlendirme ile arkadaşlık gücü ile falan hao yu yenip mutlu son olur glb![]()
![]()
izleyelim bakalım , ben bu tarz güç sistemlerini severim zatenHaha, heyecanı kaçmasın sen izlemeye devam et
Hunter x Hunter izlemediysen sonrasında ona da bakabilirsin öyleyseizleyelim bakalım , ben bu tarz güç sistemlerini severim zaten
İzledi İzlediHunter x Hunter izlemediysen sonrasında ona da bakabilirsin öyleyse
Aa senin kardeşin miydi? Tamam öyleyseİzledi İzledi![]()
iyi animeydi izledim ama benzer güç sistemli fate serisi var izlemeyi düşündüğümHunter x Hunter izlemediysen sonrasında ona da bakabilirsin öyleyse
Aynen doğrudur kendimle beraber getirdimAa senin kardeşin miydi? Tamam öyleyse![]()
İyi yapmışsın, güzel oldu. Takip edelim kardeşini deAynen doğrudur kendimle beraber getirdim![]()