Vagabond HxH bunlar da güzel ve yarı da kalan seriler. japonlar değişik cidden.En uzun hiatus rekoru kendisine geçti galiba.
Vagabond HxH bunlar da güzel ve yarı da kalan seriler. japonlar değişik cidden.En uzun hiatus rekoru kendisine geçti galiba.
Usta HxH hala devam ediyor yahu. Niye herkes askıdaymış gibi davranıyor?Vagabond HxH bunlar da güzel ve yarı da kalan seriler. japonlar değişik cidden.
biz alışmışız Oda'ya ondan bize öyle geliyor. berserk ile kingomda'da durum aynı.Usta HxH hala devam ediyor yahu. Niye herkes askıdaymış gibi davranıyor?Reis toplu sayısı çıkartıyor sadece. Yılda 10 sayı çıkartıyor mutlu oluyorsun.
Hunter x mangasını okumadın mı şimdiye kadar çok şey kaybedersin. en iyi serilerden.biz alışmışız Oda'ya ondan bize öyle geliyor. berserk ile kingomda'da durum aynı.hunterxhunter mangasına bakacağım yarın @Kuroro'ya sözüm var
okudum ama yarı da bırakmıştım mangakası çizmiyor demişlerdi. 2013 2014 gibiydi sanırımHunter x mangasını okumadın mı şimdiye kadar çok şey kaybedersin. en iyi serilerden.
Hocam sene 2025 oldu hala Avatar'a anime diyenler olmamalı.Toph heralde ya. Daha iyisi aklıma gelmedi.
Ne diyek horror movie mi?Hocam sene 2025 oldu hala Avatar'a anime diyenler olmamalı.
Anime estetiğinde Amerikan çizgi filmi. 2000'lerde epey popülerdi bu tarz.Ne diyek horror movie mi?
Kulakları hariç mi? Tüm büyü o kulaklarda var ya… Hayal gücüne kalmış diyim.
bence iki resim de güzel. fakat orjinal hali ile tanıdığımız için uzun kulak yakışıyor ona
Bu hususu değerlendirmek adına Frieren'in elf ve insan versiyonları ulaştım. Tabi burada kişilik de önemli. O olgun ve dingin havası insan halinde olmazdı. Zaten elf Frieren'in insanlaşıp bozulması üzerine bir eser bu. Bunları da hesaba katarsak şöyle bir liste oluşuyor.![]()
Şahsi beğeni sırama göre.
1. Elf Frieren.
2. Elf Frieren ama insan kişiliğinde. (Evet, insan kişilğinde olsa bile o kulakları istiyorum.)
3. İnsan Frieren ama elf kişiliğinde.
4. İnsan Frieren.