Tartışma Favori Kadın Manga, Anime Karakterleriniz.

Usta HxH hala devam ediyor yahu. Niye herkes askıdaymış gibi davranıyor? :ROFLMAO: Reis toplu sayısı çıkartıyor sadece. Yılda 10 sayı çıkartıyor mutlu oluyorsun.
biz alışmışız Oda'ya ondan bize öyle geliyor. berserk ile kingomda'da durum aynı. :) hunterxhunter mangasına bakacağım yarın @Kuroro'ya sözüm var

Kulakları hariç mi? Tüm büyü o kulaklarda var ya… Hayal gücüne kalmış diyim.
26FMpBV.png
9RS13bo.png
Bu hususu değerlendirmek adına Frieren'in elf ve insan versiyonları ulaştım. Tabi burada kişilik de önemli. O olgun ve dingin havası insan halinde olmazdı. Zaten elf Frieren'in insanlaşıp bozulması üzerine bir eser bu. Bunları da hesaba katarsak şöyle bir liste oluşuyor.

Şahsi beğeni sırama göre.
1. Elf Frieren.
2. Elf Frieren ama insan kişiliğinde. (Evet, insan kişilğinde olsa bile o kulakları istiyorum.)
3. İnsan Frieren ama elf kişiliğinde.
4. İnsan Frieren.

26FMpBV.png
9RS13bo.png
Bu hususu değerlendirmek adına Frieren'in elf ve insan versiyonları ulaştım. Tabi burada kişilik de önemli. O olgun ve dingin havası insan halinde olmazdı. Zaten elf Frieren'in insanlaşıp bozulması üzerine bir eser bu. Bunları da hesaba katarsak şöyle bir liste oluşuyor.

Şahsi beğeni sırama göre.
1. Elf Frieren.
2. Elf Frieren ama insan kişiliğinde. (Evet, insan kişilğinde olsa bile o kulakları istiyorum.)
3. İnsan Frieren ama elf kişiliğinde.
4. İnsan Frieren.
bence iki resim de güzel. fakat orjinal hali ile tanıdığımız için uzun kulak yakışıyor ona :D Elf tabi ki de.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü