Favori Souls Oyununuz

Favori Souls Oyununuz Hangisi

• Demon Souls

Oy: 0 0.0%
  • Dark Souls Remastered

Oy: 3 13.6%
  • Dark Souls 2

Oy: 1 4.5%
  • Bloodborne

Oy: 2 9.1%
  • Dark Souls 3

Oy: 5 22.7%
  • Sekiro

Oy: 3 13.6%
  • Elden Ring

Oy: 8 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    22
Dark Souls'ta çok vakit geçirdim. Her Souls oyunu da tadı ayrıdır. İçerik olarak Elden Ring aralarından en zengini ama Dark Souls 1 benim için yeri ayrıdır. Hala da oynarım.

İlk souls deneyimim olduğundan mı bilmiyorum o ilk oynadığım zamanlardaki vibe nedeniyle sanırım Dark Souls 1. Map, level dizayn ve nonlineerlığı manyak derecede çekmişti beni içine.

Ds3 le Elden ring arasında kaldım ama Elden Ring i suyunu çıkarana kadar her sınıfıla defalarca bitirdiğim ve bıktığım içindir belki de.Ds3 ü de ilk oynadığımda bırakamadım ama Elden Ring i ilk oynadığımda işten güçten oyunu kapatınca ve tekrar oyuna geri döneceğim zaman koşa koşa gidiyordum oyunu oynarken defalarca bu oyun değil başka bir deneyim demiştim.

• Alev
Tepkiler: KazumaKiryu0
DS 3 definitive souls deneyimidir. Elden Ring'i ben direkt beğenmiyorum open world yapıcaz diye dragon queste çevirmişler formülü olmamış.

• Alev
Tepkiler: KazumaKiryu0
DS 3 definitive souls deneyimidir. Elden Ring'i ben direkt beğenmiyorum open world yapıcaz diye dragon queste çevirmişler formülü olmamış.
hatsune-miku-surprised.gif

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü