Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Film Tavsiye (Genel)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Crocus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oh millete altın palmiye falan bize travolta
Ahahahah allahtan çay falan içmiyorum yoksa çayı püskürtürdüm. 😂 :ROFLMAO: Sen napacaksın palmiyeyi yav entel filmleri sana gitmez diye düşündüm :D sana şöyle Denzel olmadı Nicolas Cage yada Travolta’nın hızlı zamanları gider işte izleyince fişek gibi olursun.

senin potansiyelini küçümsüyor invikim
beni bir tek sen anlıyorsun 😔
kraliçem

Screenshot-5.png

Ahahahah allahtan çay falan içmiyorum yoksa çayı püskürtürdüm. 😂 :ROFLMAO: Sen napacaksın palmiyeyi yav entel filmleri sana gitmez diye düşündüm :D sana şöyle Denzel olmadı Nicolas Cage yada Travolta’nın hızlı zamanları gider işte izleyince fişek gibi olursun.
mesajın ben de bıraktığı etki masmaalesef... bitiğim dağıldım kırıldım parçalandım
artık sinema konusunda tek sığınağım var
E5WarL3VUAE7Jv0.jpg

nicolas cage diyor bi de ya

mesajın ben de bıraktığı etki masmaalesef... bitiğim dağıldım kırıldım parçalandım
artık sinema konusunda tek sığınağım var
E5WarL3VUAE7Jv0.jpg
Ahahhaha senin tarzın daha farklı diye ona göre önermeye çalışmıştım.Yoksa adresler belli hemen verebilirim kaç yılda biter bilmem.Hatta şöyle yapalım bence izlediğim izlemesi en ağır gelecek durağan filmleri önereyim var mısın ?

Bergman, Tarkovski, Kurosawa, Bunuel, Nbc, Zeki Demirkubuz, Bela Tarr, Angelopulos, Lanthimos, Kiyarüstemi filmleri izledim hocam bence hazırım .
Bunları bilmiyordum o zaman izle hangisi olduğu farketmez.

Geri