Bireysel hatası en az olan pilotlardan birine dediğine bak. Araç kötü diye laf yiyor adam, kurt kocayınca...Bu şoförlükle İlk turdan kaza yapar zaten. Yetişir her türlü maça.
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılBireysel hatası en az olan pilotlardan birine dediğine bak. Araç kötü diye laf yiyor adam, kurt kocayınca...Bu şoförlükle İlk turdan kaza yapar zaten. Yetişir her türlü maça.
Sürücüler farklı ayarlarla çıkıyorlar, bir sürücü diğerinden daha iyi de olabiliyor, piste göre değişiyor iki durum da. Yine de duayen yarış seyircisi @Sir Crocodile a sormak lazım
Abi her pilotun kullanmayı sevdiği stil farklı ve pilota göre gelişiyor. Ha bir de ilk pilotu diğerinden çok çok daha iyi olan takımlar (örneğin rb) mühendis ve parasal kaynaklarını daha çok iyi pilota ayırıyor ki şampiyonluk penceresi genişlesin
Sürücü farkını anlıyorum, sürücü tercihini, stilini de anlıyorum benim merak ettiğim kaynak aktarımda bir kota mı var acaba diyeydi hani bu kadarlık bir kotaya sahibiz onu da iyi olana aktaralım gibisinden.Bazen iki araç aynı anda güncelleme(parça) almıyor. Bazen birine daha önce gelebiliyor bunu genel olarak takım karar veriyor.
Diğer olaylardan biri de araç kurulumu ayarı Set-up denilen şey. Pilot sürüş stiline göre aracı ayarlıyor. Bu bazı pistlerde iyi denge kuran pilotlara avantaj sağlıyor.
Ufak tefek farklı sebepler olsada genel olarak böyle. Gerisi tamamen pilot seviyesine bağlı farktır eğer takım iki pilota da aynı aracı ve güncellemeleri gerçekten veriyorsa.
Pilot bazında bir kotadan ziyade takımların belli bir bütçe sınırı var. Farazi konuşuyorum 100 milyon harcayabilirler ama o 100 milyonun araçlar arasındaki dağılımı serbestSürücü farkını anlıyorum, sürücü tercihini, stilini de anlıyorum benim merak ettiğim kaynak aktarımda bir kota mı var acaba diyeydi hani bu kadarlık bir kotaya sahibiz onu da iyi olana aktaralım gibisinden.
@DeathSurgeon21 kota yok ama tercih var diyorsun maddiyatlarına göre takımların.
Geçen hafta bu elemanın arabasına ne oldu kanatları falan mı kırıldı.Antonelliden bi dnf daha bekliyoruz
bi parçası kırıldığı için aerodinamiğin içinden geçti, umarım bu hafta dediğin gibi kanatları kırılırGeçen hafta bu elemanın arabasına ne oldu kanatları falan mı kırıldı.
Çaylak sürücünün önünde uzun yıllar var daha