RedAcT
👑
Geçen sene Alanya sizi perişan etmemiş miydi kendi evinde :d
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Bizimkiler dönüp dönüp İsmail'i getiriyor böyle duyar kasa kasa. Sizin Sergen de 4 dönem görür umarımİlk maçıymış o.Onların bahanesi bitmez. Sergen gözlerinde dünyanın en yetenekli oyuncularından ve tdlerinden birisi. İşin kötüsü emekli olmadan, ya da ölmeden bunu sürekli isteyecekler.
Bizimkiler dönüp dönüp İsmail'i getiriyor böyle duyar kasa kasa. Sizin Sergen de 4 dönem görür umarım![]()
Oosterwolde gittiğinden beri Feneri tutmayı bıraktım ya. Biz yokSize gelecek. Sadece bekleyin ve görün.
Ya ne hesabı ne anlatıyorsun hala? Yaptığında hesap olsa. 12 milyon alan adamın bu performansını yeterli buluyorum de geç. Ben bulmuyorum. Hala hikaye anlatıyorsun. Adam 3-5 e oynamıyor bu parayı alan adam ligdeki herkesle kıyaslanır. Asgari ücret alıyor sanki. Birde asencio demişsin. Talisca desen neyse asencio ile saneyi aynı paragrafta yazmak bile abes. Adam daha napacaktı solo carry atıyordu lige sakatlanana kadar.Onuda hesaplayamadın değil mi.. ben hesaplayım senin için. 16 karşı karşıya var videoda Osimhen'in kafayı saymayalım. 3'te 1ini atsalar 5 asist yapar. 7 gol 8 asisti var zaten ne yaptı ? 21 g/a.. Sezon ortalamaları bu civarda zaten son yıllarda.. İlk 15 ga'sı var diyen sensin zaten. Aha burda;
Bayern'de zaten 15 milyon garanti alıyordu.. iki fener maçınında adamı değilmiydi. Bodo, Monaco maçlarınının da en iyilerindendi. nasıl haketmemiş oluyor ? daha ne istiyorsun ? kerem'de 20 ga yapıyor diyorsun.Demek ki bu işler karışıkmış öyle dümdüz gol asist değilmiş.. hangi maçlarda yapıyor Kerem g/a? Geçen sene o kadar övdü GS'liler en kritik maçta nerdeydi Asensio ? lemina'nın midesindeydi..
Sane'nin aldığı her kuruş helaldir. Defansa koşuşlarını hatırlıyorum ben bu adamın. Sorun 12 alanda değil kardeşim 6 milyon alan Singo'da, 6 alan İlkay'da Torrik'te anla işte.
Oosterwolde gittiğinden beri Feneri tutmayı bıraktım ya. Biz yok