Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayalim be, 7 8 yıla 25 yıl sigorta 4500 gün doluyor, daha da çalışan bilmem ne olsun
Kardeşim en iyi zamanlarımı yatarak geçirdim şöyle diyeyim hiç tavsiye etmem ben mesela bir kaç yıla yatıştan emekli olup tekrar işe başlamayı düşünüyorum xD

Edit: Trabzon maçı izleyeyim bakalım salah ne yapıyor.

Şu editten 30 tane messiye ronaldoya çıkarırsın...
Vini ile mbappe uyumsuz ancak bu uyum sorunu bir şekil hallolursa(transfer yoluyla ikisinden birinin) ikiside uçar. Bu adam 2 sene önce ballondor alacaktı az kala
Usta Vini'nin leşlik bambaşka bir şey, o edit dediğin şey City maçında. Aynı maç içinde böyle 5 tane asist yedi, izlerken çıldırtıyor.

Sonra maçta Arda bana pas atmıyor diye zırlıyor, kafayı sıyırmış dümdüz washed çöpün teki...

Vini hayatta uçamaz, Arabistan'da falan oynar...

Usta Vini'nin leşlik bambaşka bir şey, o edit dediğin şey City maçında. Aynı maç içinde böyle 5 tane asist yedi, izlerken çıldırtıyor.

Sonra maçta Arda bana pas atmıyor diye zırlıyor, kafayı sıyırmış dümdüz washed çöpün teki...

Vini hayatta uçamaz, Arabistan'da falan oynar...
Adamdan iyi sol kanat bence yok dünyada... Kvara daha çok uyar ama Reale. Yada Haaland mbappe takası yapacaklar. Öyle kotarılır
100 asist yesin değişmez ya bu olay elbet düşüşe geçerde güncelde en iyi 5 hücumcudan biridir bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri