Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç verecek ki Rangers? O da önemli. 4-5 milyon verecek bütçeleri yok yani Rangers'ın. Bizim verdiğimiz maaşı da verecekler mi? Zor görüyorum bunu.

İstatistik kıyasına bakınca Forbs'tan daha iyi geliyor Poku. Sonuçta birisi 5 büyük ligden birinde diğeri Belçika liginde bu oyunu oynadı.
Ben Forbs'u çok fazla izledim, patlama konusunda en iyi 10 oyuncu içinde olduğundan daha çok istemiştim. Bir de çizgiye falan daha çok iniyor ve etkili. Poku'nun iyi olduğu konulardan daha fazla iyi izlenim aldım. O yüzden daha iyi geldi ki ikisi de gelişime çok açık.

Bugün 2 oyuncu geldi, hafta içi 3 oyuncu bekliyoruz diyorlardı. Belki 1-2 tane daha gelir gözüyle bakıyorum.

Vinicius fanları Fenerin evladı Arda'yı haksız şekilde linç ediyorlar, ben bir GS'li olarak Arda'ya destek olurken Crocus'un yazdığına bak. Bu adam harbiden BJK'li olmuş... @Glorfindel @Zoro @Kenny
@Crocus sonuna kadar haklı Vini müthiş topçu keşke bize gelse hem şampiyon yapar hem Şampiyonlar liginde en kötü çeyrek final yaptırır. Arda konusuna gelirsek siyaseti iyi yapması lazım arada Vini'ye de pas atsın hep Mbappe olmaz 😁

Juvede oynamaması soru işareti ama hoca istediyse vadır bir bildiği.
Zaten Orkun'a yedek olarak alıyoruz, o yüzden kafalarda soru işareti olması normal. Oyun tarzı biraz daha geçiş oyununa yakın takımlarda iş yapar gibi ama önünde Vlahovic ve yanında Trossard oynayacağını düşününce daha creative bir oyun ortaya koyabiliriz. Yani Orkun'u dinlendirdiğimizde veya gol yollarında sorun yaşadığımızda sahaya atabileceğimiz bir isim.

Onu yazdım reyiz zaten... kvara ile takas lazım. Hadi olmadı mbappe haaland ile değişmeli

Mevzu gsli olmak değilmiş bu penaldocular toptan anlamıyor duygusal adamlar... @justahuman
Yazıklar olsun sana Crocus Reis hemen Ronaldoculara laf atıyorsun. Unutmadan pepsi siyonist bir ittir ve it kalacaktır (y)

Ben Forbs'u çok fazla izledim, patlama konusunda en iyi 10 oyuncu içinde olduğundan daha çok istemiştim. Bir de çizgiye falan daha çok iniyor ve etkili. Poku'nun iyi olduğu konulardan daha fazla iyi izlenim aldım. O yüzden daha iyi geldi ki ikisi de gelişime çok açık.

Bugün 2 oyuncu geldi, hafta içi 3 oyuncu bekliyoruz diyorlardı. Belki 1-2 tane daha gelir gözüyle bakıyorum.

İkisini de bilmiyorum. Sadece istatiksel olarak yorumladım. :D

Yedek olarak rotasyonda Miretti çok iyi isim olur.

Ama iki oyuncu da o asıl ihtiyacı karşılayacak isimler değil.

17 yabancı var şu an resmi olarak. 14+3 şeklinde.

Felix gitti gidecek. Mario ve Musrati de gitmek üzere senin attığın habere göre. 11+3 oluyor.

Amir - Rashica - Ndidi ve Elan Ricardo dörtlüsünün de gitmesi durumunda Miretti, Poku ve 2 yabancı daha alabiliyoruz. 2 yabancıdan birisi sol stopere fırsat diğeri de muhtemelen as 8 numara olacak/olmalı. Cerny giderse oraya bir kanat takviyesi daha olabilir. Ayrıca yerli 1-2 oyuncu daha alınmalı. Yusuf Sarı olabilir. Maç maç etkisini gösterir.

Hocanın oyunu çok efor sarf ettiğimiz bir oyun. O yüzden kalabalık kadro gerekiyor. Avrupa'ya yazamasak da ligde kullanabileceğimiz 25+ oyuncu lazım.

Zaten gidecek oyuncuların dışında Ndidi ve Cerny'nin gitmesiyle birlikte 3 yabancı hakkımız kalıyor. Miretti ve Poku'yla birlikte +4 hakkımız doldu. Bu sayede 1 sağ kanat ve 2 orta saha da alabiliriz. İyi bir 6 numara alırsak, Salih, Olaitan ve Miretti yedek olur. @count alucard @Nebukadnezar @Tiksav Lee @Fruit Punch Samurai Bana kalsa ben, Miretti yerine onunla benzer performans vereceğine inandığım Emirhan'ı yedek olarak alırım. U23 hakkımızı da daha farklı şekilde kullanırım.

Casado ismi geçiyor. Yumuşak kalır. Salih gibi ama daha iyi bir profil gerek bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri