Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mirettiyi sola Olaitan'ı aşağı kaydır. Hekimoğlu'nu kirala. Kartal'ı gönder yerine Emirhan'ı al. Hem 6 hem 8 rotasyonuna sok. Salih'i aşağı kaydır. Ndidi'yi gönder. 3-4 transfere çok iyi takım olur. Fener maçını atlatabilirsek oradan yürürüz.

Dikilitaş sattık ya, bir de havlu atıp atmayacağımız belli değil. Bu hakemlerle yine atarız kasımda havlu. Daha 1 tane daha orta saha gelecek. Ndidi giderse yerine bir tane savaşçı 6 gelecekmiş. Cerny'nin gitme durumu varmış Glasgow teklif verecekmiş diyorlar, o da giderse yerine 1 isim alınabilir. Sonrasında transfer sezonunu kapatırız.
Eğer dediklerini yaparlarsa baya baya iyi bir transfer dönemi geçirmiş olacaksınız haydi hayırlısı olsun hakkınızda (y)

deplasmanda oynadığımız southampton maçına full yedek çıktık. takımın yaş ortalaması 22.5, adını ilk kez duyduğum topçuları oynuyor maçta. belli ki amacımız lig kupasından elenmekti ama yedeklerimiz o kadar iyi oynadı ki an itibarıyla 2-1 öndeyiz ve 60. dakikada 4 as oyuncu attı hoca oyuna. adım kadar eminim ki elenmek için yaptı bu değişiklikleri. çıkın satın maçı dedi.

değişikliklerden sonra daha da iyi oynamaya başladık ve 3-1 öne geçtik...
images

söyle bir hafızamı yokladım ve bu maçın, 24-25 sezonunun başında oynadığımız ipswich maçından sonra oynadığımız en iyi maç olduğunda karar kıldım. böyle bir oyuna hiç alışkın olmadığımdan mutlu olduğum kadar şaşkınım da. devamı gelirse eğer bu oyunun 3, hadi bilemedin 5 sezon içinde premier ligi kazanırız.

deplasmanda oynadığımız southampton maçına full yedek çıktık. takımın yaş ortalaması 22.5, adını ilk kez duyduğum topçuları oynuyor maçta. belli ki amacımız lig kupasından elenmekti ama yedeklerimiz o kadar iyi oynadı ki an itibarıyla 2-1 öndeyiz ve 60. dakikada 4 as oyuncu attı hoca oyuna. adım kadar eminim ki elenmek için yaptı bu değişiklikleri. çıkın satın maçı dedi.
Teseyi satmış hemen takımım diye başkasından bahsediyor :/ @Skywalker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri