Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka orta saha almayız o zaman, bu saatten sonra gelirse sadece Hakan gelir.
Benim tercihim Yusuf Akçiçek'in gelmesi olurdu böylece U23 yabancı stoper alma gereksinimi duyulmazdı kalan kontenjanla da bir tane U23 orta saha alınabilit en iyi yol bu gibi duruyor.

Benim tercihim Yusuf Akçiçek'in gelmesi olurdu böylece U23 yabancı stoper alma gereksinimi duyulmazdı kalan kontenjanla da bir tane U23 orta saha alınabilit en iyi yol bu gibi duruyor.
Orası öyle ama adamlar Yusuf'un yerine stoper bulamadığı için salmıyorlar, ondan alamadık. Yoksa bende Yusuf + Danois isterdim.

Ulan dursun bir orta saha da al azizi tarihe göm tekrardan ali koç dönemini başlat @Zoro reis için

Hakansız istemiyoruk ya, oyunculuğu ile alakalı bir problemim yok ama istemezük, şerefimizle 6 yeriz PSG'den :d Ama şu durumda mantıklı bakarsan alınabilecek tek alternatif orta saha için

Edit: Bu Cheris götünü görmeyeli de baya zaman olmuş, çıkmış aklımdan eleman 🤣
Torrik-Hakan-Sara'dan ikisi dönüşümlü oynayacak. Tutarsa bu ortasaha kimseye top vermez.Vermeyi geçtim yaklaşamazlar bile Kante Mante, Orkun'u falan yok ederler. Torreira Sara'nın mac Allister ve Gravenberch'e yaptıklarını hatırla.. Sane'nin varlığı bile bozuyor büyük takımları..Anadolu takımını bozmaz Sane büyük takımları bozar.. Kağıt üzerinde yumuşak görünüyor ama Leao'da geldi, topa kendini göstermeyi bilen adam. Batrakov'da aynı tip. Torreira'ya benziyor bu konuda. Radar gibi.. Gerçekten kanser bir ortasaha olma ihtimali yüksek. kansızlık kısmına yapacak bir şey yok : )

Bu dönem ihsan'lı koray'lı yaptıkları yayınlar eşsizdi, izlediğim tek şeydi. : )

Torrik-Hakan-Sara'dan ikisi dönüşümlü oynayacak. Tutarsa bu ortasaha kimseye top vermez.Vermeyi geçtim yaklaşamazlar bile Kante Mante, Orkun'u falan yok ederler. Torreira Sara'nın mac Allister ve Gravenberch'e yaptıklarını hatırla.. Sane'nin varlığı bile bozuyor büyük takımları..Anadolu takımını bozmaz Sane büyük takımları bozar.. Kağıt üzerinde yumuşak görünüyor ama Leao'da geldi, topa kendini göstermeyi bilen adam. Batrakov'da aynı tip. Torreira'ya benziyor bu konuda. Radar gibi.. Gerçekten kanser bir ortasaha olma ihtimali yüksek. kansızlık kısmına yapacak bir şey yok : )

Bu dönem ihsan'lı koray'lı yaptıkları yayınlar eşsizdi, izlediğim tek şeydi. : )
şöyle mi yani

Batrakov
Sara
Hakan-Torrik

Çok egolu ya tombik, MarimeTR var kuşçu o çocuğu seviyordum ben zaten pek Türk yayıncı takip etmiyordum oynarken, bizim adamımız Sing Sing :d Neyse orta sahaya Hakan tabi iyi hamle olur, katılıyorum ama istemiyorum, zaten Hakan da yaş itibari ile sezonda maks 30 maç oynar, ama ben sanmıyorum ya artık transfer kapandı, sürpriz bir Torrik-Lemina-Singo-Sallai ayrılığı olmazsa

Tarihin en iyi leaosuna hazır mısın @Crocus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri