Magnetar
👑👑
U 23 kontenjanını boşaltıp CSKA'dan Kslyak alalım, Batrakov yanlız kalmasın. @justahuman @LoveCook @RedAcT
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılBu batrakov çok iyi çıksın bundan sonra senle her yaz genç oyuncu yangını yapıcam yaU 23 kontenjanını boşaltıp CSKA'dan Kslyak alalım, Batrakov yanlız kalmasın. @justahuman @LoveCook @RedAcT
Fenerin cok ciddi yerli yedek sıkıntısı var. Bunu yoldan gecen birine sorsan direkt soyler zaten.Açıklamayı atabilir misin usta merak ettim
Sneijder v2 bekliyorum edersonun bir sol bir de sağ koltuk altından 2 tane füze xdBu batrakov çok iyi çıksın bundan sonra senle her yaz genç oyuncu yangını yapıcam ya
Bu batrakov çok iyi çıksın bundan sonra senle her yaz genç oyuncu yangını yapıcam ya
3e çıktı sayıları eyvah @Whitebear DSneijder v2 bekliyorum edersonun bir sol bir de sağ koltuk altından 2 tane füze xd
Başarısız olursa seneye gelir Safi. Kimse hayır demez ya fener koltuğuna. Ülkenin yarısı mesih ilan edecek şampiyon yapacak başkanıIlle Aziz diyorsun yani ? Cok degil 2 sene sonra Safi istemezse hepinizi gorucem. Elinizle bomba biraktiniz kulubun gobegine. Adamlarin derdi avrupa bile degilken gelmis sampiyonluk diyorsunuz. Avrupa maclarindan gelir elde edemezsen batarsin. Aradaki farki anlamamakta israr ediyorsunuz. Bugun Cihan Kamer'in yaptigi aciklama biz Sampiyonlar ligine girerek verdigimiz paranin karsiligini aldik. Hedefimiz yok demek.
Aziz babam bırakmasın biziBaşarısız olursa seneye gelir Safi. Kimse hayır demez ya fener koltuğuna. Ülkenin yarısı mesih ilan edecek şampiyon yapacak başkanı
Ben dünkü çocuk değilim, Azizin ne olduğunu biliyorum. Ne zamana transfer bıraktığını da, UCL eleme maçlarına sağ bekte Topuz ile çıktığımızı da. Benim için transferin önemi yok. Şampiyon olamazsa da seçilmeyecek zaten. Hakan, Merih olsa olurdu demek de abes. Oğuz olmasın Kerem olsun denirdi geçen sene, Keremi kim beğeniyor? Bu ikisi de aynı şekilde olacaktı. Çağlar da aynı kafa ile alınmadı mı, Cengiz?Ille Aziz diyorsun yani ? Cok degil 2 sene sonra Safi istemezse hepinizi gorucem. Elinizle bomba biraktiniz kulubun gobegine. Adamlarin derdi avrupa bile degilken gelmis sampiyonluk diyorsunuz. Avrupa maclarindan gelir elde edemezsen batarsin. Aradaki farki anlamamakta israr ediyorsunuz. Bugun Cihan Kamer'in yaptigi aciklama biz Sampiyonlar ligine girerek verdigimiz paranin karsiligini aldik. Hedefimiz yok demek.
Eğer iyi çıkarsa bizim takımı en çok uçuracak kişi batrakov olur usta. Ofansif orta saha en çok ihtiyacımız olan şey3e çıktı sayıları eyvah @Whitebear D
Harcıyor taraftarda sportif başarı lig dışında yok ki. Kulüplerin bu kadar geliri varken gereksiz harcamaları da kara para aklama üzerine. Bu artık alelen bilinen bir şey olduğu için de bu dile getirilmeli artık dicem de hükümet engeller. Ben tüm kulüplerin kara para aklama üzerinde iş yaptıklarını biliyorum ki Antalyaspor'un batma nedeni de bu kendi gözümle gördüm. Neyse hükümete yien sallancak yer buldum :dHer kelimesine katılıyorum ama şunu da unutmaman lazım, bizim 3 büyük kulüp taraftarı ciddi şekilde para harcıyor, buna stat gelirleri de, store gelirleri de, görece güzel satış tabi ki yapman lazım ama diğer saydığın ülkelere göre daha fazla nüfusumuz var ve gurbetçi seviyemiz de azımsanmayacak seviyede, artı arazi satışları vb projelerden de finansman yaratıyorlar kendilerine, ama satış konusunda ve para harcanıp başarısız kalma konusunda yüzde yüz haklısın.