Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İktidarın yeni mesajı "Kürtlere pozitivizm, Apoya özgürlük" Kim bunu alenen söyledi? uA lideri. Bu tarz şeylerde ara bunları. Kanteyi aldılara değil :)
Yani düşündüğün kadar kulübün uzak olsa bir kere zaten Chobani olmaz sponsorun, zaten Ali Koç küçük iktidar ortağından daha çok ülkü ocaklarına giriyor, Hamdi Akın, Cihan Kamer, Hulusi Belgü, Acun falan da hep iktidar karşıtı olmalarıyla ünlü 😌 Ben hiçbir koşulda GS muhalefet, iktidara yakın değil demiyorum, ama kendinizi orada konumlandırmanız bana delüzyonel geliyor açıkçası

Ayrıca bkz:

Muhalif başkan be 😌

Başkanlıkta gelenekselcilik iyidir modernlik ve batı özentiliği sonumuzu getirir,

İdeal başkanın tarifi şöyle olmalıdır,

Hocayı dinlemez çünkü kulübün oturmuş bir oyunu vardı ona göre menajer önerilerinden topçu seçmece yaptırır
Takımın oyununa arada müdahale eder.
Taraftara karşı kibirli olur çünkü Türk taraftarlar futboldan anlamıyor ve çoğu şımarık
Kulübün oyunu sabitlikten çıkarsa, mesela 4-2-3-1'den 3'lü defansa geçilmiş hemen aksiyon alır ve hocayı kovar
Kulübe kaynak sağlar, siyasi bağları güçlü olur

Dursun başkanın bu dönem hatası hocayı ve taraftarları dinlemek oldu Bokoçukwu çaktılar kulübe, Dursun başkana bırakılsadı bu iş şu 2 gün içinde başka bir orta saha alırdık şimdi kağıt üstünde kadro şişti maalesef.

O değilde talisca neden gitti lan hajshjshsjjs yeni transfer de yapmadınız. Tamam adam büyük maç topçusu kesinlikle değil de anadolu maçları için çok iyi topçu. Yedekten sokarsın atar sıkıştığında @Crocus @Kenny @Glorfindel ben yıldız yeni oyuncu alcaksınız sanıyordum saçma iş yapmışsınız

Yav cevap olarak şu yeter mesela. Bizimkiler Erdoğan GS divan kuruluna giremez diye dalga geçmişlerdi. Üye olmak falan zaten kenara dursun. :d

Başkanlıkta gelenekselcilik iyidir modernlik ve batı özentiliği sonumuzu getirir,

Hocayı dinlemez çünkü kulübün oturmuş bir oyunu vardı ona göre menajer önerilerinden topçu seçmece yaptırır
Takımın oyununa arada müdahele eder.
Taraftara karşı kibirli olur çünkü Türk taraftarlar futboldan anlamıyor ve çoğu şımarık
Kulübün oyunu sabitlikten çıkarsa, mesela 4-2-3-1'den 3'lü defansa geçilmiş hemen aksiyon alır ve hocayı kovar

Dursun başkanın bu dönem hatası hocayı ve taraftarları dinlemek oldu Bokoçukwu çaktılar kulübe, Dursun başkana bırakılsadı bu iş şu 2 gün içinde başka bir orta saha alırdık şimdi kağıt üstünde kadro şişti maalesef.
Bokucukuyu kim istedi la okan ve taraftar cidden istedi mi

Takımın oyununa arada müdahele eder.

- Hoca maaşlı elemanolmalı. Okan İso gibi
- Oyuncuyu kafasına göre almalı, hocalar antrenman mı yapacak oyuncu mu izlicek. Dikte edeceksin, Guardiolaya bile al bunu oynat diye Doku verdiler
- Taraftarı dinleyen başkan = Ali Koç. Taraftara köpek dahi çekmeli. GS taraftarı 5 senedir Dursuna sövüyor boş boş. Taraftarı dinlesen Burak Elmas başkan olacak
- Siyasi olay da maalesef. Ülkenin gerçeği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri