Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osterwolde yine şehit düşmüş 3 ay yok

Objektif yorumumu yapayım.

Uğurcan > Jankat > Nübel > Ederson
Eren > Rıdvan > Archie
Davinson > Djalo > Skriniar
Apokerim > Emirhan > Ake
Sallai > Murillo > Semedo
Nhaga > Salih > Sinsi Kante > Terörya
Sara > Olaitan > Gunduz
Batrakov > Orkun > Asensio
Leao > Siyah ekran > Trossard > Verem
Yunus > Sane > Cerny > Greenwood
Osimhen >> diğerleri

O değilde talisca neden gitti lan hajshjshsjjs yeni transfer de yapmadınız. Tamam adam büyük maç topçusu kesinlikle değil de anadolu maçları için çok iyi topçu. Yedekten sokarsın atar sıkıştığında @Crocus @Kenny @Glorfindel ben yıldız yeni oyuncu alcaksınız sanıyordum saçma iş yapmışsınız
As oynamazdı yedek için de yabancı kuralından yiyordu mecbur gitti

Başakşehir maçında ilk 11 başlasın, sanki Ugochukwu oynuyor diye maçı kaybedeceğiz. Ugochukwu - Sara - Batrakov veya Yunus yapın, adamın ne olduğunu görmemiz için izlememiz lazım.

Hazırlık maçında takım sıçıyorken oynanan top önemli değil, gerçek bir maçta nasıl oynayacak görelim. Kötüyse devre arası alınır oyundan, denenmesi lazım.

Bitshiabu kötü oyuncu değil.

Ama Apo'nun neredeyse tek sıkıntısı hızı iken alınan oyuncu yine hızlı değil. Yusuf'a gidilmişti o da değil.

Neyse Apo'nun genç hali kadar hızlı olsunlar yine yeter.

Bitshiabu çok hızlı bir oyuncu değil ve zaman zaman riskli hareket ve paslar yapabiliyor (Apo da öyle). Onun dışında pek sıkıntısı yok gibi.

Ama kesin Apo'dan formayı alır, kesin seneye bonservisini alırız diyemiyorum. En azından Singo yeğenimden daha iyi yedek stoper olur : ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri