Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilenler bilir Ali Koç nefretimle sitede tanınırım. Ama Aziz Yıldırım'dan da nefret ederim. Seçimlerden önce 6 transfer falan diyordu saçma sapan transferler yaptı. Yaptığı transferler de daha önceki başkanın anlaştığı oyuncular ve başkan adayı Safi'nin anlaştığı oyuncu. Transfer ettiği oyuncu 2 tane: Ake(iyi sayılır ama kronik sakat adama ne kadar güvenilir) diğeri Lukaku.( şu anki haliyle direk çöp) Göründüğü üzere çok kötü transfer planlaması. Lukaku alacağına Cherif dursaydı ve sol kanada Rashford yada Malick Fofana alsaydı çok iyi olurdu. Nene gönderilip yerine iyi bir oyuncu alınmalıydı. Semedo kesinlikle gönderilip yerine sağ bek alınmalıydı.Yedek olarak kesinlikle bir Türk stoper, ortasahaya 1 Türk ve 8 numara yabancı alınmalıydı. Velhasıl keşke elenseydik haciz genelde transferleri hep Şampiyonlar ligi ön elemesinden yada avrupa ligi ön elemesinden elenince yapardı. Maalesef olan yine İsmail kartal hocama olacak ama bu bizim futboldan anlamayan cahil kere cahil ahraz taraftarımız hocama suç bulacak, yönetime kimse birşey demeyecek!!!
Bizim ligde maaş sorunu var. Oyuncular gitmek istemiyor maaş iyi, tesisler mük, İstanbul hayat güzel. Adam gitmek istemiyor, kral gibisin herhangi bir mekana gidince her şey önüne seriliyor.

ŞL sonrası ben sizden bir tane 35-40m'lik bir transfer bekledim, ŞL gelirini gömmelik. Ama gelen olmadı. Aziz'in cimri olduğunu biliyordum ama Fener'in parasına da yatacağını düşünmemiştim. Herhalde kafasında kadro yeterli diyor.

Liverpool macina cikarken Guendouzi cezali ,Ake sakat diyelim. Yigit ve Mert Hakan ile maça çikacagiz biz simdi ?
Bu haciz çıldırtıyor beni ya sinirleniyorum. Transfer yapmayacaktınız neden aday oldun diye sorarlar adama ya. Iso hocamın şapkadan tavşan çıkarmasına bakacaz 😔

Bizle ilk ismi çıktığında @count alucard 'la maaş fazla gelmese mi sanki dedik de ondan sonra sosyal medyaya kapılıp yangınları yaptık. Ben sistem bozan bir yapısı olduğunu düşünüyordum ki TS'de de benzer oldu. Bizde bu kadar kutsallanmazdı TS biraz abarttı bu olayı. Ne güzel sistem takımı kuruyorlardı, Salah sonrası bozuldu takım. Bir de artık underdog olarak bakılmadığından o baskıya da ayak uyduramadılar.

Bu haciz çıldırtıyor beni ya sinirleniyorum. Transfer yapmayacaktınız neden aday oldun diye sorarlar adama ya. Iso hocamın şapkadan tavşan çıkarmasına bakacaz 😔
Ben hala ana avrat sövmemek için (forumda değil tabiki evde) yarını bekliyorum. Umarım yemdir. Son gün var hala. Mctominay çekeceğiz diyip sonrasında sıvışma işi bir şüphe doğurdu. 1 yedek türk stoper (konyalı eleman bile olabilir) + 1 u23 8-10 alsın laf etmeyeceğim. Ama minimum şartlar bunlar. Artık semedo upragesi hakan veya can uzun takviyesi sarksın okey olurum

Bizle ilk ismi çıktığında @count alucard 'la maaş fazla gelmese mi sanki dedik de ondan sonra sosyal medyaya kapılıp yangınları yaptık. Ben sistem bozan bir yapısı olduğunu düşünüyordum ki TS'de de benzer oldu. Bizde bu kadar kutsallanmazdı TS biraz abarttı bu olayı. Ne güzel sistem takımı kuruyorlardı, Salah sonrası bozuldu takım. Bir de artık underdog olarak bakılmadığından o baskıya da ayak uyduramadılar.
Benim anlamadığım şey şu. Salah Arabistan’da yaşamak istemiyor -yani yaşadığı yer önemli - ama birkaç milyon için İstanbul yerine trabzonu seçti ki kulüp olarakta downgrade yedi. Yani nasıl bir kafa yapısı var anlamadım .

Ben hala ana avrat sövmemek için (forumda değil tabiki evde) yarını bekliyorum. Umarım yemdir. Son gün var hala. Mctominay çekeceğiz diyip sonrasında sıvışma işi bir şüphe doğurdu. 1 yedek türk stoper (konyalı eleman bile olabilir) + 1 u23 8-10 alsın laf etmeyeceğim. Ama minimum şartlar bunlar. Artık semedo upragesi hakan veya can uzun takviyesi sarksın okey olurum
Crocusum yapmaz bu haciz ya adam sadece futbolu kendi biliyor sanıyor hala. Hiç değişmemiş gerçekten sıkıntı yani. Seçim öncesi verdiği hiçbir sözü tutmadı hala aynı yalancılık bu adamdan olmaz. Para vermiyorsan gelmeyeceksin kardeşim. Hacizin yaptığı başkanlığın kralını yaparım bu halimle Crocusum sinirleniyorum ya bu sene de gitti ya gs hala oyuncu arıyor bizim embesiller transferi kapattık diyor :cautious:

Crocusum yapmaz bu haciz ya adam sadece futbolu kendi biliyor sanıyor hala. Hiç değişmemiş gerçekten sıkıntı yani. Seçim öncesi verdiği hiçbir sözü tutmadı hala aynı yalancılık bu adamdan olmaz. Para vermiyorsan gelmeyeceksin kardeşim. Hacizin yaptığı başkanlığın kralını yaparım bu halimle Crocusum sinirleniyorum ya bu sene de gitti ya gs hala oyuncu arıyor bizim embesiller transferi kapattık diyor :cautious:
Greenwood'uda yalanlamışlardı reyiz ya. Bende senin gibi düşünüyorum ama baya 2 mevkide eksik kadro. Hadi cl kaldık artık çilek gelmeli olayını geçtim. Takım eksik anasını satayım :D Yarın gece 1de böyle devam ederse fenasal söveceğim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri