Bizim ligde maaş sorunu var. Oyuncular gitmek istemiyor maaş iyi, tesisler mük, İstanbul hayat güzel. Adam gitmek istemiyor, kral gibisin herhangi bir mekana gidince her şey önüne seriliyor.Bilenler bilir Ali Koç nefretimle sitede tanınırım. Ama Aziz Yıldırım'dan da nefret ederim. Seçimlerden önce 6 transfer falan diyordu saçma sapan transferler yaptı. Yaptığı transferler de daha önceki başkanın anlaştığı oyuncular ve başkan adayı Safi'nin anlaştığı oyuncu. Transfer ettiği oyuncu 2 tane: Ake(iyi sayılır ama kronik sakat adama ne kadar güvenilir) diğeri Lukaku.( şu anki haliyle direk çöp) Göründüğü üzere çok kötü transfer planlaması. Lukaku alacağına Cherif dursaydı ve sol kanada Rashford yada Malick Fofana alsaydı çok iyi olurdu. Nene gönderilip yerine iyi bir oyuncu alınmalıydı. Semedo kesinlikle gönderilip yerine sağ bek alınmalıydı.Yedek olarak kesinlikle bir Türk stoper, ortasahaya 1 Türk ve 8 numara yabancı alınmalıydı. Velhasıl keşke elenseydik haciz genelde transferleri hep Şampiyonlar ligi ön elemesinden yada avrupa ligi ön elemesinden elenince yapardı. Maalesef olan yine İsmail kartal hocama olacak ama bu bizim futboldan anlamayan cahil kere cahil ahraz taraftarımız hocama suç bulacak, yönetime kimse birşey demeyecek!!!
ŞL sonrası ben sizden bir tane 35-40m'lik bir transfer bekledim, ŞL gelirini gömmelik. Ama gelen olmadı. Aziz'in cimri olduğunu biliyordum ama Fener'in parasına da yatacağını düşünmemiştim. Herhalde kafasında kadro yeterli diyor.