Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şakasına diyorum kızdırmak için seni ya, milli takım maçları yorumlarımı da mı okumadın? Beşiktaşlılar bile "İsmail yerine Orkun oynasın" derken ben çıkıp diyordum "İsmail ne alaka Orkunun yerine oynaması gereken kişi Hakan" diye. Fakat Hakanı kesmiyorlar, İsmail'in de milli takım performansı iyi olunca o oynuyor...
Senin ciddi olup olmadığını anlayamıyorum maalesef, konu Fener veya Fenerli oyuncu olunca gözün dönebiliyor :D

Salih Ozcan bir kaç kez milli takımda izlemiştim avrupada oynuyordu iyi topçu diyorlardı orkun muydu yoksa o.

İyi oyuncu ben sevdim. Lakin hem Torrik hem Lemina'dan çıkıp iki ortasaha çekersek ancak olabilir. Bahsettiğin ortasaha düzeni için uygun bir stoper hattımız yok. Biri aşırı hantal diğeri dengesiz gittikleri oyuncuda mini abdulkerim gibi birşey.
Bir orta saha daha alınırsa zaten Lemina artik direkt stoper rotasyonu olur da gerçekçi değil bence, Danois geldi diyelim çift 8 e dönersin ama bu sefer 25 milyon yatırım yaptığın Batrakov rotasyon giriyor, mantıklı değil, ya da yine 20 milyon verdiğin Sara boşa düşüyor, opsiyonlu 30 a mal edebileceğin Lesley ise direkt plan dışı oluyor, Kaan A ve Ilkay gibi geberiklere hiç girmiyorum, Nhaga var daha bir de orada, bu transfer oluyorsa Torrik ten çıkman lazim kesin, 5 milyon maaş alan ikinci yedek olacak(Ilkay)

Valla Ocak ta da gittiler diye biliyorum, istemediydi TR yi, şimdi istiyorsa bilmiyorum zaten bakmaya gerek yok iyi oyuncu ve yaşı genç, beni biliyorsun hemen alırım:d
Şimdi eskisi kadar soğuk değil diyorlar ama doğru mu bilmiyorum.
İyi oyuncu ben sevdim. Lakin hem Torrik hem Lemina'dan çıkıp iki ortasaha çekersek ancak olabilir. Bahsettiğin ortasaha düzeni için uygun bir stoper hattımız yok. Biri aşırı hantal diğeri dengesiz gittikleri oyuncuda mini abdulkerim gibi birşey.
İkisinden aynı anda çıkamazlar, en fazla birini gönderirler ama bana kalsa bu saatten sonra ikisi de gitmez. Bokan Torreira'yı dokunulmaz olarak görüyor, Lemina'da bence kalmalı... Ben olsam Torreira'yı yollayıp Lemina profilinde 1 tane daha adam çekerdim ama zor.

Sara ve Danois varken Torreira artık gereksiz fazlalık oluyor, EPL'den teklifleri olan genç oyuncu buraya gelirse Torreira'nın yedeği olmaya gelmez.

Ulan Murillo her topu üst ağlara fırlatmana gerek yok kardeşim ya...

Salih baya topçuymuş bu arada. @Whitebear D Gs'ye istediği için karşı çıkmışlardı, adam her topu kapıyor.
Dortmund da geçen sezon hiç oynamadi, ama milli takımda iyiydi, bence Fener ve GS adina kaçan firsat, kaliteli yerli oyuncu bulmak kolay değil, hem bizim iki geberik(Kaan ve Ilkay) yerine cuk olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri