Crocus
👑
Olsun be ilk sene gerçekçi hedef ligde kalmak gelsi messi lobisinden gardaşım
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Olsun be ilk sene gerçekçi hedef ligde kalmak gelsi messi lobisinden gardaşım
Derbi zamanı az tadı olsun zaten tarihin en güçlü bjksine yenilecegiz :/ @Nebukadnezar
İki maçı da alcaksınız ya. Beklediğim maç başkaSeni heyecan kaplamış yine o heyecanını roma maçına sakla banko fark yeriz o maç
Bir onceki mactan dolayı Orkun çok zorlayacak o maç. Guendouzi akıllı oynarsa kırmızı aldırır tekrar.Golsuz beraberlik yazdık bile
Normal şartlarda Fb büyük maç oynadı bu sene başında daha tecrübeli noktada ama jk god mode açıyor belli olmaz sağı soluda Roma çok sıkıntı yaİki maçı da alcaksınız ya. Beklediğim maç başka
1960'larda bizim köy Çorum'a bağlıymış, ben Çankırılıyım normalde. Ligde 2.takımım Antalyaspor düşünce mecbur bi 2. takım seçmem lazımdı baktım forumun Çorumluluk oranı fazla, Çorum'a da destek oluyorum.
Şaka bir yana 4 şey diyeceğim.
1. Çok fazla transfer yaptı takımın oturması lazım.
2. Büyük takımlara karşı atak futbolu oynatıyor bu çok ters tepebilir emre belez başakşehirini hatırlattı.
3. Biz ilk defa süper lige çıktık bu mecra bizim için jknin fbnin clye gitmesinden bile zor.
4. Beşiktaş deplasmanı ligdeki en zor iki deplasmandan biri klasman farkı var. Moralen çok düştüler bir noktadan sonra
Raad ol siz deNormal şartlarda Fb büyük maç oynadı bu sene başında daha tecrübeli noktada ama jk god mode açıyor belli olmaz sağı soluda Roma çok sıkıntı ya