Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UCL'nin 2. haftasında Barcelona içeride 8 atmasın diye orta saha lazım...
Orta saha alsan da 8 atabilirler :d Bu arada nicelik olarak orası dolu zaten, nitelik olarak yok ve sanmıyorum orta saha transferi yapsınlar şu an, çünkü çok fazla adam var orada, Lesley-Nhaga-Torrik-Lemina-Sara-Batrakov-İlkay-Kaan, var mı unuttuğum bilmiyorum ama bir tane daha transfer yapmak şuraya imkansız geliyor bana çıkış olmadan, ondan alacaklarını düşünmüyorum ben, bir tane stoper alsınlar, hatta Yusuf + bir u23 stoper bile olabilir.

Kevin Danois veya Lamine Camara'yı bugün indirin, Camara inanılmaz pahalı olduğu için Kevin Danois'i alın gelin.

İkna etmek için gerekirse fazla maaş verin, bu saatten sonra Camavinga falan beklenmez.

Camavinga bekleyeceğiz diye orta sahasız kalmayalım, Danois'i alın gelin...
Danois çok iyi ama biraz daha ofansif. Camara ise profil olarak daha uygun bebce

ikisini de alamazlar tabii o ayrı mesele

sanmıyorum orta saha transferi yapsınlar şu an, çünkü çok fazla adam var orada, Lesley-Nhaga-Torrik-Lemina-Sara-Batrakov-İlkay-Kaan, var mı unuttuğum bilmiyorum ama bir tane daha transfer yapmak şuraya imkansız geliyor
Nhaga'ya direkt yokmuş gibi davranıyor, Ugochukwu'yu nedense direkt çöpe çıkardılar sadece 5 dk oynatıyor. Kaan'ı oyuncu diye saymıyorum, Torreira kötü ama tamam, Lemina var, Sara var, birde nedense birden bile dünyanın den kötü topçusu gibi görülen İlkay var. Yani toplam 4/5 oyuncu anca var...

İlkay işi çok enteresan, adam geçen sene aslında iyi başlamıştı ama bir sakatlandı o zamandan beri yok. Aslında bir maça ilk 11 başlasa nasıl oynuyor görmek isterim...

Nhaga'ya direkt yokmuş gibi davranıyor, Ugochukwu'yu nedense direkt çöpe çıkardılar sadece 5 dk oynatıyor. Kaan'ı oyuncu diye saymıyorum, Torreira kötü ama tamam, Lemina var, Sara var, birde nedense birden bile dünyanın den kötü topçusu gibi görülen İlkay var. Yani toplam 4/5 oyuncu anca var...

İlkay işi çok enteresan, adam geçen sene aslında iyi başlamıştı ama bir sakatlandı o zamandan beri yok. Aslında bir maça ilk 11 başlasa nasıl oynuyor görmek isterim...
Dediğim gibi yok sayabilirsin, kötü bulabilirsin ya da oyuncu değil bunlar diyebilirsin ama bir sürü adam var orada ve maaş alıyor hepsi, bana çıkış olmadan transfer yapılması oraya imkansız geliyor, Denilz Gül+ Yusuf ve u23 bir stoper daha olabilir ya da direkt Deniz Gül+u23 stoper olur gibi geliyor bana

Dediğim gibi yok sayabilirsin, kötü bulabilirsin ya da oyuncu değil bunlar diyebilirsin ama bir sürü adam var orada ve maaş alıyor hepsi, bana çıkış olmadan transfer yapılması oraya imkansız geliyor, Denilz Gül+ Yusuf ve u23 bir stoper daha olabilir ya da direkt Deniz Gül+u23 stoper olur gibi geliyor bana
Nhaga'yı zaten ligde oynatmıyor, belki sadece kupa kadrosuna yazabiliriz... Geriye kalan tek U 23 kontenjanı bu adama harcanacak gidi duruyor. @LoveCook

Nhaga'yı zaten ligde oynatmıyor, belki sadece kupa kadrosuna yazabiliriz... Geriye kalan tek U 23 kontenjanı bu adama harcanacak gidi duruyor. @LoveCook

Bu olursa Yusuf yatmış olabilir ya da dediğim gibi ikisi de beraber gelebilir, benim kendi gönlümden geçen ise bir tane daha hücumcu, Can olursa tadından yenmez ama bir tane daha santrafor lazımdı bence, Deniz şu an anca 3. opsiyon olur.

Bu olursa Yusuf yatmış olabilir ya da dediğim gibi ikisi de beraber gelebilir, benim kendi gönlümden geçen ise bir tane daha hücumcu, Can olursa tadından yenmez ama bir tane daha santrafor lazımdı bence, Deniz şu an anca 3. opsiyon olur.
Deniz'i niye aldılar bilmiyorum ama Osimhen yokken herhalde lig maçlarında sırıtmaz, yani çöp ama umarım o kadar çöp değildir. Osimhen yokken UCL'de en önde Barış veya Leao oynar, Deniz Gül hayatta oynamaz. Yusuf ve bu aynı anda olmaz, Yusuf'u alamazlarsa bunu alacaklar. Can işini bilmiyorum, orta saha sayımız fazla ama bana göre orta sahaya daha çok ihtiyacımız var gibi geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri