Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anketin kapanma tarihi: .
Sizde zaten seçim olmayacak mıydı bu sene, ben mi yanlış hatırlıyorum
Bizim en son 2025 Mayıs'ta yaptık ya hatta ocakta Hüseyin Yücel seçim yaptırdı, sonra mayısta tüzük gereği olağan genel seçim oldu o iki seçimi de Serdar Adalı kazandı. Şimdi yönetim kadrosunu güncellemek için yapıyor.

Bazı Fenerliler 2 maç iyi oynadı diye Oğuz > Trossard dediler. Şimdi elo puanına göre en iyi 2.oyuncu ki maliyeti falan öyle 60-70m değil. Fener maçı da çözdü, yavaş yavaş temposunu buluyor. Bu arada Trossard > Messi :D

Sene sonu hatalarından ders almış prime ali koç döneminin gelecek olması feci korkutuyor ya @Zoro
Ali Fenerbahçemin tarihinde açık ara en kötü başkandı ve çok başarısızdı ama kulüp dışında iyi Fenerli olduğuna inanıyorum. Ama bir daha gelmesin. Hakan Safi var o gelsin, Mehmet Ali Aydınlar var o gelsin, Murat Ülker var o gelsin,Ferit Şahenk var o gelsin ama Aziz-Ali gelmesin (y)

Bunlar toteme daha yeni başlamış, @justahuman hocam Haziran ayında başladığı için toteme sıkıntı yok 😌

Totem değil, hissiyat. Baksana seçime gidiyoruz yine :D

Ben de diom la Beşiktaş'ta bir şey eksik, başkan seçimi eksikti :D Neyse şu duruma göre Badanalı seçilir yine, şu kadroya göre karşısında şansı olan az. Büyük ihtimal yönetimde cebinden para harcamayanları harcıcak.

Anlık bir gazla seçime 10 kişi aday olursa ve aradan Emre Kocadağ seçilirse. Ürperdim.

Koca takımda zaten 3 tane stoper vardı Avrupa listesine yazılan. Davinson - Bitshiabu tandeminden başka alternatif yok. Maç kadrosunda b listesinden bir genç de yok stoper olarak. Bakalım ne yapacaklar?

Geri